Ioan Andone și Dănuț Lupu au izbucnit, după scandalul în care a fost implicat Costel Orac

Costel Orac a fost acuzat că l-a lovit pe antrenorul secund al celor de la CSA Steaua, Vlăduț Lakatos.

Totul, în urma unul scandal general declanșat de bătaia dintre jucătorii Robert Radu (CSA Steaua) și Robert Jurobiță (Chiajna).

Partida din Liga de Tineret, dintre Concordia Chiajna U21 și CSA Steaua U21 s-a încheiat cu o bătaie generală. Jucătorii, antrenorii și părinții și-au împărțit pumni, într-o bătaie pe care nici antrenorii nu au reușit să o oprescă. În scandal a intervenit și Costel Orac, șeful Centrului de juniori al gazdelor.

Acesta l-a lovit pe antrenorul secund al oaspeților, pe care l-a acuzat că ar fi provocat totul: ”Sunt stângaci, doar l-am împins”, a spus fostul mare atacant al lui Dinamo.

Ioan Andone, a avut o primă reacție în scandalul declanșat de evenimentele de duminică. ”Fălcosul” a sărit în apărarea fostului său coleg de la Dinamo și de la națională.

”Ăștia nu mai au respect pentru nimic, e o lipsă de respect. Nu îi e rușine? E o lipsă de respect pentru oameni care au făcut ceva în fotbal, ăștia sunt oameni de nimic.

Astea sunt niște lucruri despre care nu trebuie să vorbim. Cum îl cheama pe ăla? Probabil că vrea să își facă și el un nume.

Îți dai seama, are și Costel o Cupa Campionilor, niște meciuri la națională”, a izbucnit Ioan Andone.

Dănuț Lupu, reacție dură la adresa celor de la CSA: ”Ce căuta antrenorul lui CSA? Arbitrul trebuia să intervină”

În apărarea lui Costel Orac, a intervenit și Dănuț Lupu, fostul fotbalist de la Dinamo și Rapid. Acesta spune că astfel de lucruri nu sunt normale și că aceste evenimente s-au înmulțit în fotbal din cauza celor ”infiltrați” în sistem fără a avea vreo legătură cu sportul de mare performanță.

”Nu știu ce să spun. Eu îl știu pe Costel un om calm, vă dați seama că dacă l-a lovit ceva s-a întâmplat. Vă dați seama că Costel Orac, la 1,70 și 64 de ani, cum să îi dea să rămână fără aer.

În primul rând, eu nu îl văd pe Costel să facă acest lucru decât dacă cineva îl scoate din sărite, l-a enervat prea tare. Eu l-am cunoscut bine, nu îl văd pe Costel să dea în cineva. Vă dați seama că s-a întâmplat ceva.

Dacă arbitrul nu te dă afară, ce treabă avea cel de la CSA? S-a jucat și la Chiajna! Cel de la CSA ce căuta la banca cealaltă. Tu ești antrenor, vezi-ți de treaba ta.

Vă dați seama, știi cum e, eu te invit la mine acasă, e un arbitru care decide ce se întâmplă și vii tu ca oaspete să mă dai afară din casă. Stai, mah, că mă dă afară arbitrul, ce treabă ai tu?”, spune fostul mijlocaș al lui Dinamo.

Lupu a completat că secundul lui CSA Steaua nu avea dreptul să își facă singur dreptate și că arbitrul trebuia să intervină.

”Și lumea a devenit atât de rea, toată lumea vrea să facă presiune, se leagă de niște lucruri foarte mărunte. Ce putea să facă Costel, jucau ăia mai bine? OK, poate nu era trecut pe foaie, dar asta o face arbitrul.

E foarte multă lume în ziua de azi care nu are niciun respect față de nimeni. Sunt foarte mulți oameni care s-au băgat în fotbal și nu au nicio treabă cu fotbalul. Greșesc foarte mult și cluburile.

Cei care am jucat fotbal avem un orgoliu, ținem să fim respectați. Sunt chestii dureroase și sunt din ce în ce mai multe cazuri.

E o problemă, nu mai e respect, toată lumea a început să pună prea multă presiune pe rezultatele astea. Vii la mine acasă și îmi faci mie program? E deranjant. Să vină arbitrul”, a mai spus Dănuț Lupu.

Costel Orac: ”Sunt stângaci, doar l-am împins”

Fostul mare dinamovist a declarat că secundul celor de la CSA Steaua a provocat totul și că limbajul lui Vlăduț Lakatos a fost unul nepotrivit pentru un pedagog.

”Nu a fost vorba de nicio lovitură, s-au spus multe minciuni. În primul rând nu am intrat pe teren, se vede clar asta în imagini. Până la urmă, în situațiile tensionate este treaba arbitrilor să intervină. Ei, ca antrenori, în momentul în care a început meleul pe teren erau foarte nervoși, chiar nu înțeleg de unde această stare. Chiar dacă nu câștigi, nu se face așa ceva în sport.

Din păcate acest băiat, secundul lor, a avut o atitudine care nu îi face cinste. Nu știu ce școală a făcut el, unde a făcut, dar nu așa se comportă un antrenor.

M-a înjurat și apoi s-a apropiat de mine și l-am împins puțin mai tare, dar nu se pune problema că l-am lovit. Sunt și eu mare boxer acum! De altfel, eu sunt stângaci, se vede pe imagini că am umbrela în mâna stângă, un alt detaliu pe care nu îl știau înainte să acuze. A exagerat foarte tare băiatul respectiv”, a comentat Orac.

CITESTE SI:

Răzvan Zăvăleanu a anunțat când va ieși Dinamo din insolvență

S-a stabilit programul etapei a 9-a. Când se joacă derby-ul Dinamo București – FCU Craiova

Eugen Voicu a reacționat după aprobarea planului de reorganizare

Un gând despre &8222;Ioan Andone și Dănuț Lupu au izbucnit, după scandalul în care a fost implicat Costel Orac&8221;

Lasă un răspuns