Lucas Alves, impresionat de suporterii dinamoviști la debut său în România

Partida, disputată în acest weekend, a marcat a doua înfrângere consecutivă pentru ”câinii”. De data aceasta în fața echipei FCU 1948 Craiova, cu scorul de 0-1.

Lucas Alves a fost căpitanul lui Dinamo la prima apariție într-un meci oficial. Fundașul brazilian în vârstă de 31 de ani, a debutat în tricoul alb-roșu, la o lună după ce a semnat cu echipa noastră, purtând banderola de căpitan.

Înaintea duelului cu oltenii, Lucas Alves a fost căpitan în amicalul lui Dinamo, scor 7-0 cu CS Tunari. Fotbalistul a vorbit despre debutul în tricoul alb-roșu, dar și despre responsabilitatea de a purta banderola de căpitan.

“Acum chiar pot juca, nu mai aveam răbdare să rezolv cu viza. Sentimentul de a juca acasă este amplificat de atmosfera fantastică pe care ne-o dau fanii noștri incredibili. Ar fi fost bine să nu pierdem puncte acasă.

A fi căpitan la Dinamo este o responsabilitate enormă, e un club mare, cu o tradiție bogată, deci trebuie să fim mereu în forma psihică optimă pentru acest club renumit.

Nu sunt fericit cu rezultatul obținut, tot colectivul vrea întotdeauna să câștige meciurile, mai ales în fața propriilor fani. Cred că meritam cel puțin un punct”, a declarat Lucas Alves, conform prietenilor noștri de la Radio Dinamo.

”Avem o echipă extrem de tânără, iar tranziția de la anul trecut la cel actual nu este ușoară. Eu sunt un om care a venit aici să plusez pentru coechipierii mei.

Am mentalitatea și disciplina proprie deja formată și încerc să ajut pe cei tineri să obțină maximul individual în fiecare zi, pentru că la club este mult talent.

Și eu, la rândul meu, învăț mult de la cei tineri și asta mă face mai puternic”, a mai spus brazilianul.

Înainte de a semna cu Dinamo, Lucas Alves disputase ultimul său meci pe 15 aprilie, pe când îmbrăca tricoul lui Portimonense

În vârstă de 31 de ani, Lucao, ultima oară la Portimonense în prima ligă din Portugalia, şi-a început cariera în campionatul Braziliei şi, în 2015, a făcut pasul în Europa.

În 2021 jucătorul brazilian a câştigat Cupa Elveţiei cu FC Lucerna.

În cariera sa a mai evoluat la echipe precum FC Le Mont, Al-Tai, Lamia sau Al-Nasr.

Lucas Alves are o cotă de piață de 400.000 de euro

CITESTE SI:

RTZ, replică ironică la adresa avocatei lui Diego Fabbrini

Conducerea lui Dinamo a comis-o! Mesaj transmis de administrația ”Arcului de Triumf”

Reacția lui CS Dinamo în urma incidentului grav din Ștefan cel Mare: ”Sunt bărbat, am fost și eu adolescent”

2 gânduri despre &8222;Lucas Alves, impresionat de suporterii dinamoviști la debut său în România&8221;

Lasă un răspuns