Judecătorii Curții de Apel s-au pronunțat în legătură cu cererea de suspendare formulată de Diego Fabbrini

Avocata lui Diego Fabbrini a solicitat suspendarea efectelor verdictului referitoare la planul de reorganizare modificat al lui Dinamo.

Astfel, astăzi, 25 octombrie, judecătorii Curții de Apel s-au pronunțat destul de repede în legătură cu solicitarea excepției inadmisibilității cerută de Claudiu Balog (practicianul în insolvență din partea administratorului judiciar al SC Dinamo 1948 SA) și susținută de APCH, respectiv administratorul special prin avocatul desemnat. Instanța a dat dreptate RTZ, astfel că solicitarea de suspendare a ”Planului modificat de reorganizare” formulată de avocatul lui Fabbrini nu va mai fi judecată. În plus, conform deciziei, fotbalistul italian trebuie să plătească 3.047 lei Asociației Peluza Cătălin Hîldan drept cheluieli de judecată.

Soluția pe scurt:

”Admite excepţia inadmisibilităţii. Respinge cererea de suspendare ca inadmisibilă. Dispune restituirea către petent a cauţiunii în cuantum de 1000 lei consemnată la CEC Bank S.A., cu recipisa nr.209570159/1/05.10.2023. Obligă petentul să plătească intimatei Asociaţia Peluza Cătălin Hildan Dinamo suma de 3047,09 lei reprezentând cheltuieli de judecată. Cu drept de recurs în termen de 5 zile de la pronunţare, pentru părţile prezente, şi de la comunicare, pentru cele care au lipsit. Recursul se depune la Curtea de Apel Bucureşti, Secţia a VI-a. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei, azi, 25.10.2023”.

Miercuri, 25 octombrie 2023, rocesul a început în urma contestației depuse de Diego Fabbrini, fost fotbalist italian la echipa din „Ștefan cel Mare”, în intervalul 2019 – 2021.

Până acum, Fabbrini a luptat singur împotriva „câinilor”, însă mai nou i s-au alăturat în bătălie alți trei foști jucători de la Dinamo: Ismael Lopez, Juan Camara și Rene Roman Hinojo. La fel ca Fabbrini, toți cei trei menționați au decizii favorabile de la FIFA pentru a-și primi toți banii din contractele semnate cu echipa din ”Ștefan cel Mare”.

Însă, fiind trecuți la masa credală cu aceste sume, la categoria creditorilor chirografari, Fabbrini, Lopez, Camara și Hinojo nu mai beneficiază de aceleași drepturi, după ce noul plan de reorganizare a insolvenței a fost aprobat de către judecătorul sindic.

Potrivit, ProSport prezent la fața locului, la Curtea de Apel București a fost prezentă avocata lui Fabbrini, care i-a reprezentat și pe ceilalți trei foști jucători de la Dinamo. De asemenea, nu au lipsit practicianul în insolvență Claudiu Balog, din partea RTZ, nici Alexandru Zaharia. Tot din partea „câinilor”, la proces au luat parte avocatul APCH, dar și avocatul SC Dinamo 1948 SA, care este și reprezentantul administratorului special Andrei Nicolescu.

Prima reacție a lui Răzvan Zăvăleanu: ”Stai jos… 2!”

Administratorul judiciar al lui Dinamo, a avut o primă reacție la îeșirea din sala de judecată:

”Doamna avocat, iar ați avut prilejul de a vă păstra gândurile pentru dumneavoastră, dar nu ați făcut-o. Nu era mai bine să stați la întuneric, lingându-vă rănile, decât să revărsați din nou în fața publicului găleata plină ochi de «știința» dumneavoastră?

Ajungem să credem că sunteți adepta principiului «nu există reclamă negativă, doar reclamă», și îl aplicați cu orice risc! Nici n-ați apucat bine să deschideți gura și v-a și închis-o instanța de judecată!

Păi, nu v-am explicat de data trecută cum stau lucrurile? De ce nu sunteți cuminte? Am înțeles că sunteți atașată de Dinamo, dar ați ales un mod ciudat de a vă face cunoscute sentimentele. Iar ce ați declarat azi în GSP e ceva… cu halva, cum spuneam în copilărie.

Zău, nimeni nu înțelege ce spuneți! Noroc că nu există instituția reexaminării cunoștințelor avocatilor definitivi, că ați fi fost exclusă din Barou în regim de urgență. Să știți că și oamenii care nu au tangență cu lumea juridică pot realiza enormitatea susținerilor dumneavoastră.

Și aveți și ghinionul că suporterii dinamoviști sunt îndeobște deștepți, deci e greu să îi păcăliți cu puținele vorbe deprinse în anii de studiu. A propos, unde ați terminat? La facultate mă refer. Oricum, în concluzie – poate ați mai fost în această situație – «Stai jos! 2!»”, a spus Răzvan Zăvăleanu.

Ce sumă solicită Diego Fabbrini de la Dinamo

În urma planului de reorganizare modificat care a fost aprobat de către judecătorul sindic, Dinamo a scăpat ca prin minune de datorii de 5.3 milioane de euro, dintr-un total de aproximativ 8 milioane de euro.

Însă, așa cum am precizat anterior, printre cei păgubiți se află și mai mulți foști fotbaliști ai echipei din ”Ștefan cel Mare”. În ceea ce îl privește pe Diego Fabbrini, italianul mai avea de încasat nu mai puțin de 86.000 de euro din partea lui Dinamo, sub forma unor restanțe salariale din perioada martie – iunie 2021.

Diego Fabbrini e liber de contract din iulie 2023, după ce ultima oară a evoluat pentru Lucchese, în Serie C din Italia.

CITESTE SI:

”Buldogii” și-a aflat adversara din semifinala Cupei României

Marius Niculae, dezvăluiri uluitoare despre spiritul de luptă al lui Cătălin Hîldan

Andrei Nicolescu le face o promisiune fanilor: ”Bătălia pe care noi trebuie să o câștigăm”

Un gând despre &8222;Judecătorii Curții de Apel s-au pronunțat în legătură cu cererea de suspendare formulată de Diego Fabbrini&8221;

Lasă un răspuns