Andrei Nicolescu, deranjat de criticile ce i se aduc: ”Unii uită ce s-a întâmplat în ultimii 5 ani la Dinamo”

Dinamo a ajuns într-o situație critică, fotbaliștii antrenați de Ovidiu Burcă, se află pe locul 15 în SuperLigă, cu doar 10 puncte acumulate după 15 etape.

În consecință, echipa noastră a înregistrat până acum două victorii, patru rezultate de egalitate și nouă înfrângeri.

În urma acestor rezultate, suporterii din Ștefan cel Mare și-au pierdut răbdarea, iar criticile la adresa conducerii, bănci tehnice și fotbaliștilor lui Dinamo București, sunt tot mai dure.

Cel mai deranjat de valul de hate, este administratorul special a lui Dinamo, Andrei Nicolescu. Oficialul din Ștefan cel Mare, nu înțelege de ce criticile sunt comasate în direcția sa și a celuilalt acționar Eugen Voicu.

”Sunt demonizați niște oameni care au venit să salveze clubul ăsta. Unii uită ce s-a întâmplat în ultimii 5 ani la Dinamo. Pur și simplu, există în unele cazuri niște așteptări nerealiste în raport cu realitatea.

Noi nu am promis absolut nimic din ce nu ne-am putut asuma. Tot ce am promis din martie și până acum, am făcut. Nu am zis că se va bate Dinamo la titlu, că vom avea succese sportive sau că 10 milioane de euro vor merge în transferuri”, a spus Nicolescu în cadrul emisiunii dedicate suporterilor dinamoviști ”Dinamo 7/9”, de la PlaySport.

Totodată, acționarul Red & White, le cere fanilor să conștientizeze sacrificiile pe care le-au făcut actualii acționari pentru salvarea lui Dinamo.

”Trebuie să acceptăm situația în care ne aflăm. Lumea uită. N-o să mai vorbesc de trecut, ce era, cum era, dar ura și răutatea gratuită… Zona asta de atac la persoană, reacții furibunde la adresa unor oameni care au venit doar să facă bine și să salveze un club care murea.

Nu am spus nimic despre cum s-au dus sute de mii în insolvență, despre tot felul de datorii care apar de te miri unde. Nu vreau să fac asta. E foarte dureros. Și echipa e atacată, și antrenorul e atacat, și oamenii care vor să salveze clubul ăsta. Degeaba, nimeni nu vine, oameni buni!”, a mai adăugat Andrei Nicolescu.

CITESTE SI:

Demiterea lui Ovidiu Burcă, subiect închis: ”Nici vorbă, Ovidiu Burcă a însemnat ceva”

Mircea Rednic în război cu Zăvăleanu: ”Trebui să-și vadă de treabă”

Andrei Nicolescu a spus tot! Când iese Dinamo din insolvență

Lasă un răspuns