Video I Alin Buleică, a tras concluziile la finalul amicalului cu Farul

După înfrângerea din amicalul cu Mioveni, Dinamo a reuşit un egal cu Farul lui Gică Hagi. Ivanovski şi Sorescu au marcat pentru echipa antrenată de Flavius Stoican, în timp ce pentru Farul a marcat golgheterul Jefte Bentacor, scorul final fiind 2-2.

Alin Buleică (30 de ani, extremă dreapta) a oferit o pasă decisivă în amicalul Farul – Dinamo 2-2 și va rămâne sub comanda lui Flavius Stoican.

”Dinamo e un club mare, cu o istorie bogată și e o mândrie să fiu aici. Nu mă așteptam să mă oferteze Dinamo acum, dar viața îți oferă și lucruri la care nu te gândești. E o oportunitate pentru mine și cu siguranță voi face față.

Este fotbal, Farul este o echipă bună, zic că am făcut un mec bun. N-avem de ce să fim speriați, avem jucători buni, conducere bună, un staff tehnic bun. Cu siguranță vor fi rezultate bune. Va fi greu, suntem într-o situație urâtă și orice meci va fi complicat”, a spus Buleică, după meciul cu Farul.

Fostul jucător de la Viitorul Târgu Jiu a dezmințit și informația că oferta de la Dinamo i-ar fi deturnat planurile de a participa la show-ul Survivor 2022. S-a scris că Buleică ar fi fost rezervă în echipa „Faimoșilor”.

”Nu știu de unde a apărut informația asta, nu e nimic adevărat. A apărut ceva pe TikTok, iar media a preluat de acolo. Nu s-a pus problema să mă duc acolo. Peste câțiva ani sper să mă cheme (n.r. – râde), a mai declarat Buleică.

  • Alin Buleică a evoluat la cluburi precum Universitatea Craiova, AO Kavala, Petrolul, Turnu-Severin, Pandurii, Universitatea Cluj, Concordia Chiajna, UTA Arad, FC Argeș, Turris Turnu Măgurele și Viitorul Pandurii.
  • 9 meciuri și un assist a strâns Buleică pentru Viitorul Tg. Jiu în actuala ediție
  • Site-urile de specialitate l-au evaluat pe Buleică la 100.000 de euro.

”Cred în el, am crezut mereu și sunt convins că va demonstra ceea ce știe. Sunt mulți oameni care îl critică, dar contează ca el să nu pună la suflet și să fie atent doar la fotbal. Are un potențial enorm. Colegii lui l-au primit cum trebuie. Dacă-l cheamă la Survivor, se duce în timpul liber. Până atunci, e la Dinamo!”, a vorbit despre Buleică, Flavius Stoican la finalul remizei cu Farul.

Un gând despre &8222;Video I Alin Buleică, a tras concluziile la finalul amicalului cu Farul&8221;

Lasă un răspuns