Cătălin Munteanu, sfat pentru fotbaliștii lui Dinamo înaintea returului cu U Cluj

Dinamo și U Cluj se întâlnesc duminică, 29 mai, de la ora 21:00, în returul barajului pentru accederea/rămânerea în Liga 1.

Deși joacă pe un stadion plin, în fața propriilor suporteri, ”câinii” vor avea o misiune grea, deoarece în tur au pierdut cu 2-0.

Fost mare fotbalist în Ștefan cel Mare, Cătălin Munteanu este convins că Dinamo se poate salva de la retrogradare.

”Nu mă simt bine să văd situația în care a ajuns echipa, cred că niciun suporter, în momentul de față nu se simte ok, pentru că e cea mai grea perioadă a lui Dinamo și de la an la an am tot zis în ultimii 3-4 ani că mai rău nu se poate. Când a început să joace doar în play-out am zis că mai rău nu se poate, când deja anul trecut s-a salvat în ultimele șase meciuri am spus la fel, din ce am văzut și din ce vedem, realitatea este alta, Dinamo merge din ce în ce mai rău, de la an la an și cu siguranță dacă nu se va face ceva va fi și mai rău.

Mesajul meu pentru jucători e să intre cu încredere, să dea tot ce au mai bun în acest meci, să lase totul pe teren, doar așa poate Dinamo să se salveze. Măcar în ultimul ceas, să dea, nu știu dacă 100%, dar peste 100%, trebuie în momentul de față, să dea mult mai mult decât au dat în oricare meci din acest an.

Eu cred că poate reveni Dinamo, cred că jucătorii trebuie să fie optimiști, încrezători, atât ei, cât și staff-ul tehnic. Trebuie să intre cu speranța că vor da trei goluri. Cred că toți de la Dinamo sunt conștienți de miza jocului și vor da totul pe teren, e ultimul meci, ultima șansă să rămână în Liga 1, dacă nu sunt conștienți înseamnă că există o problemă undeva.

Nu am mai văzut de mult stadionul plin, cred că pe vremea când jucam la Dinamo și în derby-uri, țin minte că stadionul era arhiplin, sau când jucam în cupele europene”, a spus Cătălin Munteanu, la PRO ARENA.

Dinamo, ultimul meci pe stadionul din Ștefan cel Mare

Dinamo va juca meciul cu Universitatea Cluj într-o atmosferă senzațională! Suporterii dinamoviști au dobârât un nou record la bilete, iar partida se va juca cu casa închisă.

Este pentru prima dată după Revoluție când un club epuizează toate biletele în doar 48 de ore de la punerea în vânzare a acestora.

Prețurile au fost accesibile pentru toți suporterii. Cele mai ieftine bilete au fost cele la peluze, care au costat 5, lei, în timp ce biletele la tribuna VIP, cele mai scumpe, au costat 30 de lei.

Miercuri, 25 mai 2022, pe platforma online www.bilete.ro, în cadrul evenimentului de duminică, toate tichetele au fost epuizate. Au existat discuții conform cărora, cei care nu au apucat să-și achiziționeze prin intermediul platformei, ar fi putut s-o facă la casele de bilete ale stadionului Dinamo. Totuși, nu au mai fost deschise, întrucât 13.770 de tichete au fost vândute exclusiv online.

Am fost informați că, Jandarmeria Română va fi prezentă în număr mare atât în stadion, cât și în jurul acestuia, deoarece partida a fost catalogată drept „un meci cu grad ridicat de risc”. Chiar dacă galeriile celor două echipe sunt înfrățite și, cel mai probabil, nu vor exista conflicte între suporteri, Jandarmeria își va lua măsuri speciale pentru acest joc.

Acest lucru a fost decis ca o măsură de precauție în cazul unui rezultat defavorabil echipei noastre și a unei eventuale răzbunări a suporterilor dinamoviști pe jucătorii lui Dusan Uhrin jr. dacă aceștia nu vor întoarce soarta rezultatului din tur.

Totuși, ar mai putea exista o cale pentru suporterii dinamoviști care încă nu și-au procurat bilete de acces la partidă.. Singura șansă pentru un tichet la meciul de duminică este ca, în conformitate cu politica site-ului bilete.ro, o comandă să nu fie achitată în maxim 24 de ore de la plasare.

Comenzile neachitate în acest interval se vor anula, iar biletele rezervate inițial vor fi disponibile din nou pentru vânzare pe aceeași platformă online.

Totodată, mai sunt disponibile tichete virtuale pentru susținerea Programului ”DoarDinamoBucurești”. Acestea pot fi achiziționate de pe același site, prețul fiind de 10 lei.

CITESTE SI:

Dusan Uhrin, despre prima de joc, promisă de dinamoviști pentru meciul cu U Cluj: ”Nu joacă banii!”

Gheorghe Mulțescu, mesaj pentru fotbaliștii lui Dinamo înaintea returului cu U Cluj

Christian Irobiso, încrezător înaintea barajului cu U Cluj: ”Putem să întoarcem situaţia”

2 gânduri despre &8222;Cătălin Munteanu, sfat pentru fotbaliștii lui Dinamo înaintea returului cu U Cluj&8221;

Lasă un răspuns