Gică Mihali, dezvăluiri despre viitorul lui Dinamo în Liga 2

Gică Mihali (56 de ani) a renunțat la postul de antrenor al lui Dinamo, iar în acest moment conducerea „câinilor” a fost preluată de Iulian Mihăescu și Ion Augustin.

Fostul tehnician nu a dorit să continue să o pregătească pe Dinamo, după ce a fost mandatat de conducerea clubului din Ștefan cel Mare să preia frăiele după plecarea lui Dusan Uhrin.

Mihali susține că s-a văzut nevoit să abandoneze banca tehnică. De altfel, el a fost prezentat, oficial, la Dunărea Călăraşi, proaspăt retrogradată în Liga 3.

Abia plecat din „Ştefan cel Mare”, Gică Mihali a oferit şi el un răspuns despre viitorul echipei.

”Nu cred că e o problema, cred că Dinamo se va înscrie în Liga. Aşa cred, că am fost şi eu pe la club acolo, văd optimism din partea domnului Zăvăleanu.

Da, eu cred că se va înscrie. Vedeţi, astăzi, când eşti jos, apar tot felul de oameni, până acum erau la oficială şi lăudau Dinamo. Vorbesc despre ce se întâmplă aici, ce lucruri bune s-au făcut, au lucrat aici în clubul asta, iar astăzi apar în altă parte şi singurele sfaturi pe care le dau e că Dinamo va retrograda”, a declarat fostul antrenor de la Dinamo pentru Orange Sport.

CITESTE SI:

CS Dinamo super ofertă pentru Răzvan Zăvăleanu: ”Vă pot salva măcar juniorii”

Ofertă din Italia pentru Ionuț Nedelcearu

Întâlnire de gradul zero între Burleanu, Stoichiţă şi Iordănescu. ”Vom lua o decizie la finalul lui septembrie”

4 gânduri despre &8222;Gică Mihali, dezvăluiri despre viitorul lui Dinamo în Liga 2&8221;

Lasă un răspuns