VIDEO | Filmul evenimentelor, după care Sergiu Hanca, a cerut de urgență rezilierea contractului cu Dinamo

Mijlocaşul lui Dinamo, Sergiu Hanca, vrea să îşi rezilieze contractul cu formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare, după un episod incredibil care a avut loc la Giurgiu.

elefant.ro

Soţia lui Hanca (Andreea) a văzut partida de la Giurgiu din mijlocul susţinătorilor din Ştefan cel Mare. La final, aceasta a intrat în conflict cu câţiva fani, aceştia din urmă jignindu-i pe favoriţi pentru prestaţia din partida pierdută cu scorul de 1-4, la Giurgiu.

„Sunt în stare de șoc! Am fost atacată de fanii lui Dinamo pentru că m-am bucurat la golul soțului meu. Dacă nu era fratele meu, eram călcată în picioare! Nu mă pot opri din plâns, nu am mai pățit așa ceva în viața mea. Au împins o prietenă care e gravidă în luna a 4-a. Nu mă pot opri din plâns!”, a spus Andreea Hanca pentru Gazetă.

Alexandru David, preşedintele din Ştefan cel Mare a încercat să transmită un mesaj de susţinere. Totodată, oficialul lui Dinamo i-a condamnat pe suporterii care s-au comportat precum nişte brute.

„Eu nu pot să vă spun decât ceea ce știu de la jucători. Înțeleg că soția lui a fost agresată. Eu așa am înțeles, a fost agresată fizic, nu am date până în acest moment; am vorbit cu el foarte puțin, era preocupat să vorbească cu soția lui. Bineînțes că a cedat și este într-un moment delicat. Așteptăm să treacă noaptea asta și o să discutăm.

Avem o ședință programată de mai demult, dar o să ne vedem și cu Sergiu mâine dimineață. Așa cum ne-a prezentat, lucrurile sunt extrem de grave. Indiferent despre cine este vorba, un astfel de comportament este inaccceptabil și acei oameni, dacă este adevărat și s-au pretat la un astfel de gest, sunt de neiertat și nu cred că pot fi numiți suporteri ai lui Dinamo. Așa cum mi-a fost relatată întâmplarea de către Sergiu, este inacceptabil. Încercăm să ne liniștim până mâine, să avem o discuție așezată, să vedem ce s-a întâmplat”, a spus David, la Digi Sport.

La finalul partidei, Sergiu Hanca a anunţat că vrea să rezilieze de urgenţă contractul cu Dinamo şi a plecat de la stadion alături de soţie, separat de echipă. Fotbalistul susţine că soţia sa ar fi fost lovită de fani.

Lasă un răspuns