Se încheie ‘era spaniolă’ la Dinamo! Juan Camara, mesaj de adio după despărțirea de alb-roșii

Juan Camara s-a despărţit de Dinamo şi a transmis un mesaj de adio pentru foştii colegi. Totodată, spaniolul a avut un mesaj special și pentru ultrașii dinamoviști. Camara nu poate uita momentele superbe în care fanii și-au încurajat echipa, înaintea meciurilor de pe teren propriu.

„Azi trebuie să-mi iau rămas bun într-un mod la care nu m-am gândit niciodată, după multele probleme financiare, pe care le-am avut din prima lună. Nu mi-am imaginat așa ceva!

Au fost luni foarte dificile, luni în care am încercat să dăm din noi tot ceea ce este mai bun. Și asta pentru acei fani care au fost mereu aproape de noi, prin fiecare mesaj de pe rețelele de socializare, plus fiecare meci de acasă, în care oamenii ne așteptau la stadion.

Au trecut cinci luni și jumătate de când am întâlnit un grup de jucători incredibili.

Îi mulțumesc lui Dinamo pentru că m-a făcut să mă simt grozav.

Toate cele bune le doresc”, a scris Juan Camara, pe Instagram.

https://www.instagram.com/p/CKJggMkFkMG/?igshid=1uv0aupt0n3jc

  • Juan Camara este al 8-lea jucător străin care pleacă de la Dinamo. Toţi spaniolii aduşi de Cosmin Contra, în toamna anului trecut, au părăsit acum echipa din Ştefan cel Mare.
  • Camara a marcat două goluri, între care unul de la centrul terenului, şi a reuşit două pase decisive, în 12 meciuri de campionat. Spaniolul în vârstă de 26 de ani este dorit de Craiova şi CFR Cluj.
  • Camara a revenit în România cu întârziere, după mini-vacanţa de iarnă şi s-a declarat neinteresat de oferte.

2 gânduri despre &8222;Se încheie ‘era spaniolă’ la Dinamo! Juan Camara, mesaj de adio după despărțirea de alb-roșii&8221;

Lasă un răspuns