Elisabeta Lipă, revoltată după refuzul jucătoarelor de tenis de a merge la Jocurile Olimpice: „Nu pot să accept un asemenea comportament!”

România avea trei sportive calificate la Jocurile Olimpice de la Tokyo, Patricia Țig, Sorana Cîrstea și Simona Halep, dar niciuna dintre acestea nu va reprezenta țara noastră în competiția din Japonia.

Situația ingrată creată prin neparticiparea niciunei jucătoare din România pe tabloul de simplu feminin la JO de la Tokyo, a fost comentat și de către preşedintele Federaţiei Române de Canotaj, Elisabeta Lipă.

Fosta sportivă este de părere că un astfel de comportament este de neacceptat şi nu vede cum un sportiv nu vrea să participe la un eveniment ce are loc o dată la patru ani.

,,Nu aş comenta nici ca vicepreşedinte al COSR, nici ca preşedinte de federaţie, aş comenta din postura de sportiv care a participat la 6 ediţii ale Jocurilor Olimpice. Este de neacceptat să refuzi să participi, eu nu pot să accept un asemenea comportament.

Nu pot să cred că un sportiv care ajunge să practice înalta performanţă nu îşi doreşte să ajungă la Jocurile Olimpice. Pur şi simplu nu pot să accept acest lucru”, a declarat Elisabeta Lipă.

Lasă un răspuns