Iuliu Mureșan, după ce liderii lui Dinamo au depus memorii: „Ei au contracte, datoriile sunt la masa credală”

În epilogul primei etape din Liga 1, Dinamo a trecut spectaculos de FC Voluntari, scor 3-2, și a reușit prima victoria stagională. Asta deși multă lume credea că alb-roșiii sunt victime sigure după ce s-au pregătit cum au putut și au boicotat orice meci amical.

Iuliu Mureșan, administratorul special a lui Dinamo a dezvăluit ce greșeală au comis adversarii.

”Cei de la Voluntari s-au văzut câștigători dinainte, au desconsiderat Dinamo, au văzut mulți tineri la noi în echipă, niciun juc străin, doar un antrenor străin care și-a făcut foarte bine treaba.

Putea fi un rezultat mult mai clar, ca să fim pe primul loc. Unii ne-au cântat pea repede prohodul.Va fi vacarm acum cu Craiova, noi suntem încă nepregătiți”, a declarat Iuliu Mureșan pentru digisport.ro.

Jucătorii importanți ai echipei, precum Paul Anton și Steliano Filip, au depus memorii să devină jucători liberi, dar Iuliu Mureșan crede că nu poate pleca oricine vrea.

”Am discutat cu jucătorii zi de zi, am lipsit la un singur antrenament. Dacă le dau drumul tuturor jucătorilor trebuie să joc eu!

Ei au contracte, datoriile sunt la masa credală. nu pot să rămân eu singur la club. Nu au fost mințiți, e greu să țină pasul și DDB să adune atâția bani, vin multe datorii din urmă.

Eu le-am spus realitatea, le-am explicat că nu avem voie să dăm bani din urmă. Sunt contracte enorme. Portarul acela de 37 de ani, Rene Hinojo, a jucat două meciuri, a stat trei luni și jumătate și ia banii pe toată durata contractului, zeci, sute de mii de euro.

Dacă se va dovedi că cineva a greșit se poate ajunge în instanță, firma de insolvență va face un material în acest sens”, a precizat Iuliu Mureșan.

Lasă un răspuns