Steaua a pierdut la masa verde cu Dinamo, în Liga Elitelor U19

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a anunțat măsurile decise în urma scandalului generalizat în care s-a terminat partida dintre Steaua și Dinamo, din Liga Elitelor U19. Juniorii din Ștefan cel Mare au câștigat meciul la ”masa verde”. Patru dintre fotbaliști au fost suspendați drastic.

Partida din Liga Elitelor U19, dintre Steaua și Dinamo, s-a terminat cu scorul de 1-0 pentru gazde, în urma golului marcat de fiul lui Narcis Răducan, Iustin. Întâlnirea s-a încheiat în urma unui scandal generalizat. Cele două tabere și-au împărțit pumni și picioare, în urma unei riposte a dinamovistului Amzar.

Comisia de Disciplină a decis ca Dinamo să câștige cu 3-0 la „masa verde”. Mai mult, patru dintre jucători au primit pedepse drastice. Eduard Motoc și Alexandru Pacioagă de la Steaua au primit patru, respectiv trei etape de suspendare. Comisia nu a avut milă de dinamoviștii Amzar și Denis Oncesc. Aceștia vor avea de ispășit șase, respectiv patru etape de suspendare.

”În baza art. 78/a din RD, CSA Steaua i se aplică penalitate sportivă de 27 lei. În baza art. 83/7 rap la art. 20/3/1 din RD, CSA Steaua se sancționează cu penalitate sportivă de 5000 lei În baza art. 83/1/b+c din RD cu aplicarea art. 34 din RD, CSA Steaua-U19 se sancționează cu Forfait (3-0 în favoarea echipei SC Dinamo 1948 SA-U19) și i se aplică penalitate sportivă de 500 lei.

În conformitate cu prevederile art. 45/3 din RD, CSA Steaua Buc. va executa sancțiunea prevăzută de art. 83/7 (penalitate sportivă de 5000 lei) și cea prevăzută de art. 83/b+c din RD (Forfait și penalitate sportivă de 500 lei), în total penalitate sportivă de 5500 lei și Forfait (3-0 în favoarea echipei SC Dinamo 1948 SA)”, este decizia Comisiei de Disciplină a FRF.

CITESTE SI:

Gabriel Torje, prima reacție despre viitorul său în Ștefan cel Mare

Dinamo și-a găsit preparator fizic

Vești bune pentru Dusan Uhrin Jr, la Dinamo. Unul dintre jucătorii accidentați s-a refăcut

3 gânduri despre &8222;Steaua a pierdut la masa verde cu Dinamo, în Liga Elitelor U19&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s