Gabriel Torje, prima reacție despre viitorul său în Ștefan cel Mare

Gabriel Torje a revenit în toamnă la Dinamo într-un moment foarte greu pentru echipa noastră și cu toate acestea, ”Piticul” stârnește multe reacții diverse în momentul în care evoluează pentru Dinamo.

Are un număr mare de goluri marcate, ținând cont de situația în care se află Dinamo și de felul în care a arătat ofensiva lui Dinamo, lucru apreciat de o parte a fanilor, însă totodată sunt și suporteri care afirmă faptul că Torje este ieșit din formă și nu prea mai poate ajuta echipa din postura de titular.

Torje spune că nu s-a pus problema ca jucătorii să dea antrenorii afară, așa cum a apărut în presă și mijlocașul ofensiv spune că viitorul său la Dinamo din vară încolo depinde mult de felul în care se va încheia sezonul, dar și cum va fi dorit sau nu în continuare în club.

”Eu sunt jucător şi trebuie să îmi fac treaba pe teren. Oricum au apărut multe articole în care se scrie că noi dăm afară antrenorii. Nu dau jucătorii afară antrenorii la Dinamo, aşa cum nici nu pun jucătorii antrenorul la Dinamo. Jucătorii doar îşi fac datoria aşa cum o fac. Cum sunt ei, buni, slabi, îşi fac datoria. Când nu o să mai fim buni, o să ne dea şi pe noi afară şi vor veni alţii.

Vom vedea cine va rămâne, cine va mai fi dorit la club. Aici decid mult şi suporterii, ei sunt cei care bagă bani şi ei trebuie să aleagă pe cine au nevoie, cine ajută clubul şi cine nu. Datoria noastră este să facem tot posibilul să salvăm echipa. Apoi, din vară, vom vedea ce se va întâmpla.

Deocamdată nu vreau să vorbesc despre ce va fi în vară. Vreau să fiu 100% fizic şi să ajut echipa ca din vară să fie tot în prima ligă. După aceea, o să vedem dacă voi fi dorit sau nu. Nu pot să ştiu deocamdată. Vor fi meciuri grele şi va trebui să acumulăm puncte. Va fi greu să ne salvăm direct şi prin prisma ultimelor rezultate. Trebuie să fim optimişti şi să ne gândim că avem două luni de zile în care dacă nu reuşim să ne salvăm direct, să pregătim barajul. Acolo unde va trebui să fim concentraţi 100%.

Dacă nu exista programul DDB, Dinamo nu primea licenţa anul trecut. Mai mult ca sigur. Echipa exista, dar nu ştim unde era. În Liga a II-a, a III-a sau a V-a. Datorită suporterilor, Dinamo trăieşte”, a declarat mijlocaşul dinamovist pentru fanatik.ro.

Gabi Torje a ajuns prima dată la Dinamo în 2008, pentru suma record de 2 milioane de euro, fiind şi în ziua de azi cel mai scump transfer din istoria lui Dinamo.

Cum arată programul lui Dinamo în play-out
  • Etapa 3: Chindia Târgoviște – DINAMO (Vineri, 1 aprilie, ora 20:30)
  • Etapa 4: DINAMO – FC U Craiova 1948 (Vineri, 8 aprilie, ora 20:30)
  • Etapa 5: CS Mioveni – DINAMO
  • Etapa 6: Gaz Metan Mediaș – DINAMO
  • Etapa 7: DINAMO – Academica Clinceni
  • Etapa 8: FC Botoșani – DINAMO
  • Etapa 9: DINAMO – UTA Arad

Locurile 9 și 10 din play-out retrogradează direct, în timp ce ocupantele locurilor 7/8 joacă baraj cu locurile 3/4 din Liga 2.

CITESTE SI:

Dinamo și-a găsit preparator fizic

Vești bune pentru Dusan Uhrin Jr, la Dinamo. Unul dintre jucătorii accidentați s-a refăcut

Dorința lui Kristijan Naumovski pentru dinamoviști! Ce spune despre barajul cu Portugalia

3 gânduri despre &8222;Gabriel Torje, prima reacție despre viitorul său în Ștefan cel Mare&8221;

Lasă un răspuns