Video I Clauză incredibilă în contractul lui Gabriel Torje cu Dinamo: ”Nu am rămas cu suma aia!”

Gabriel Torje (32 de ani), a venit pentru prima dată la Dinamo în 2008, de la Tmișoara în schimbul a 2 milioane de euro, mijlocașul a fost vândut la Udinese pentru suma de 5 milioane de euro.

Torje a dezvăluit că are trecut în contractul cu Dinamo o clauză prin care clubul poate renunța oricând la el, dacă mijlocașul nu va avea randament. Mijlocașul spune că s-a simțit umilit de propunerea făcută de cineva din conducere DDB, în momentul negocierilor.

”Contractul meu e făcut în așa fel încât, când eu sunt slab și nu mai dau randament, Dinamo poate să mă dea oricând afară. Scrie unilateral. Eu, când am venit la Dinamo, neavând încredere în mine.. eu am zis în felul următor: uitați cum facem. Eu în cariera mea, eu nu m-am dus la nicio echipă și nu am tras după banii mei, am plâns. Mă duc în alta parte. Nu găsesc, mă las.

Persoane din conducere mi-au spus, nu președinte… În momentul respectiv DDB dădea banii. Cineva din DDB nu a avut încredere. Eu le-am spus așa: nu ți-a plăcut de mine, rupem contractul și ne vedem de treabă. Văd eu ce urmează, mă descurc. Mă duc și lucrez la Timișoara.

Eu am zis așa. M-a sunat domnul Badea, dânsul m-a dorit foarte mult aici. Eu am zis că pentru mine a fost o jignire salariul pe care ei mi l-au oferit. Au vrut să îmi dea 1500 de euro salariu și restul legate de bonusuri.

Eu, înainte să vin la Dinamo, am avut patru discuții cu patru echipe din Liga 1. Puteam să plec din iunie. Tata era foarte bolnav, dar nu am vrut să plec Am stat la Timișoara, era tata foarte rău.

Când tata s-a simțit mai bine, Dinamo a avut drepturi la transferuri. Am venit aici, am semnat și am semnat în condițiile în care au vrut ei. Când am plecat de la Timișoara, mi-au zis că mai mult de 5000 de euro nu pot să îmi dea. Am zis bun. Când am ajuns aici, au început cu 1500 de euro, plus 3500 de euro împărțiți pe meciuri, minim 60 de minute pe meci, o chestie din asta… Nu am rămas cu suma aia, am 3000 de euro pe luna, plus dacă mai joc cel puțin un meci titular 45 de minute, prin care ajung la 5000 de euro.

Anumite persoane din DDB s-au gândit așa: nu mai are chef, vine aici doar ca să ia niște bani. Nu știu dacă a fost corect, dar eu mi-am asumat și am spus că, dacă sunt slab, în secunda doi îmi reziliază contractul. Punem aici clauză. Da, ei îmi pot rezilia contractul în orice moment”, a dezvăluit Gabi Torje la Playsport Live.

Gabriel Torje, deranjat de comportamentul unora din tribunele stadionului Dinamo: ”Am auzit în tribună, niște oameni…”

Gabriel Torje (32 de ani), unul dintre jucătorii emblematici de la Dinamo, salută implicarea acestora, dar se declară deranjat de comportamentul celor care aleg să-i jignească pe jucători și conducători, justificând că implicarea lor la nivel financiar le-ar acorda acest drept.

”Suporterii ne-au ajutat enorm de mult, din toate punctele de vedere. Suporterii au făcut tot timpul presiune. Foarte mulți suporteri au ajutat clubul. M-au ajutat și pe mine, prin prisma faptului că m-au primit înapoi la Dinamo, m-au acceptat.

Sunt unii suporteri care dau 50 de euro, dar ți-ai fi dorit toată viața ta ca ei să nu fi dat nici măcar un cent… Am auzit la un meci, în tribună, niște oameni care-i înjurau atât de urât pe cei din conducere și pe jucători… argumentul lor era: «dă-mi banii, am dat 50 de euro». Păi de 50 de euro ce vrei să-mi faci, să mă tai?

I-am înțeles, au ajuns și ei la limita răbdării. Îi înțeleg foarte bine”, a spus Torje.

Pe deasupra, Torje a subliniat că înfrângerile lui Dinamo îi afectează pe jucători la fel de tare precum pe suporteri:

”Poate sunt unii jucători care joacă prost, își dau seama și ei. Dacă eu joc prost, să nu creadă cineva că mă duc acasă bucuros, că mă bucur că ne-au bătut ăia. Nu, din contră!

Știu că și ei au meciul lor. Meciul nostru e pe teren, al lor începe a doua zi, când merg la muncă și fac mișto de ei colegii care țin cu altă echipă. Dar și la noi.. pierzi un meci, iar timp de o săptămână este atmosferă de înmormântare”, a mai spus mijlocașul dinamovist.

CITESTE SI:

Gabriel Torje, prima reacție despre viitorul său în Ștefan cel Mare

Dinamo și-a găsit preparator fizic

Vești bune pentru Dusan Uhrin Jr, la Dinamo. Unul dintre jucătorii accidentați s-a refăcut

5 gânduri despre &8222;Video I Clauză incredibilă în contractul lui Gabriel Torje cu Dinamo: ”Nu am rămas cu suma aia!”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s