Gabriel Torje acuză „cârtițele” din vestiar: ”Când vine o ședință, nici nu mai vorbesc”. Cum a răspuns la: Steliano Filip = cârtița!

Dinamo are parte de unul dintre cele mai slabe sezoane din istoria clubului. Ajunși pe locul 8 în clasamentul din play-out-ul Ligii 1.

Situația în Liga I este una tot mai clară pentru echipa noastră și ceea ce speram să nu se întâmple la un moment dat, va avea loc cel mai probabil. Cu 7 etape rămase de disputat în play-out-ul Ligii I, Dinamo ocupa locul 8, diferența de puncte față de echipele aflate în fața noastră, chiar și echipa de pe locul 7, fiind una foarte mare, greu spre imposibil de recuperat într-un timp atât de scurt, mai ales că nici jocul nu ne oferă mari speranțe. Dinamo are o singură victorie în 2022 și trei rezultate de egalitate. Așadar, cel mai probabil scenariu este să întâlnim a treia clasată din liga secundă.

Gabriel Torje (32 de ani), unul dintre jucătorii emblematici de la Dinamo, speră ca Dinamo să se salveze de la retrogradare, fără a ajunge la meciurile de baraj. Mijlocașul promite că va trage pentru îndeplinirea obiectivului.

Căpitanul ”câinilor” a mai atins un subiect sensibil. Acesta a vorbit despre scandalurile și contradicțiile de la Dinamo care apar în spațiul public. Gabriel Torje este contrariat de faptul că discuțiile din vestiar apar cu rapiditate în presă. Deși este unul dintre liderii echipei, Torje spune că ezită să mai ia cuvântul, de teama ”cârtițelor”.

”Apar informații din vestiar și la alte echipe. Dacă apăreau în Grecia sau în Turcia, nici nu stăteam să citesc presa. În România, sare altfel în ochi. Ca să-ți dau un exemplu: stăm 20 de inși la o discuție, povestim. Vorbim de apă, că e nasoală, nu e bună deloc. N-apucăm să ieșim din ședință și apare în ziar că e apa stricată. La modul ăsta! E deranjant.

Când orice discuție apare în ziar în secunda 2, nici nu-ți mai vine… sincer, când vine o ședință, nici nu mai vorbesc.

Știi care e chestia? Nu duce vorba mot-a-mot, se duce în așa fel încât să iasă unul sau altul prost. Lumea citește presa, intră pe internet, nu mai e ca acum 20 de ani.

Este cineva care, probabil, vrea să se scoată, să ia presiunea de pe el și să o arunce pe jucători. Este foarte simplu să o arunci pe jucători. La următorul meci în care noi suntem petarde, lumea ne înjură tot pe noi. Oriunde am merge pe stradă, în momentul acesta lumea ne întreabă: ne mai salvăm?

Eu, dacă îi dezvălui ție ceva, eu am intrat cu tine în horă. Tu mă ai mereu la mână. Dacă eu îți spun ție că Torje nu e bun, <<surse din vestiar susțin că Gabi Torje nu e bun>>”, a spus Torje la Playsport Live.

Mai mulți suporteri sunt de părere că această ”cârtiță” are un singur nume, Steliano Filip!

Opinia suporterilor este foarte bine argumentată, deoarece se cunoaște prietenia dintre Victor Vrînceanu (ProSport) și Steliano Filip și întărită de mai multe episoade din iarna anului trecut. În perioada când pe banca tehnică a lui Dinamo, se afla Mircea Rednic, pe lângă discuțiile avute în vestiar, apăreau în prosport.ro și echipele de start, cu mult timp înainte ca acestea să fie anunțate oficial de către clubul de fotbal Dinamo.

Argument întărit după demiterea ”Puriului”, și începerea conflictului dintre ”câinii” din tribune și Filip. Care după ce a ”clacat”, a anunțat în exclusivitate pentru prietenul său, Victor Vrînceanu, că el nu mai vrea să rămână în Ștefan cel Mare și a făcut mai multe afirmații împotriva lui Mircea Rednic.

Suporterii dinamoviști putând interacționa cu cei prezenți în studioul Playsport Live, i-au transmis lui Torje, că ”sifonul” vestiarului este Steliano Filip. Acesta a răspuns: ”Noi am încercat atâta timp să îl găsim și nu l-am găsit. Să aflăm cine este și nu știm. Dacă oamenii știu că e Steliano Filip, atunci….

Ideea este în felul următor. Noi suntem fotbaliști, de aici ne câștigăm pâinea. Acceptăm când suntem criticați, învățăm când cineva ne dă un sfat, însă la un moment dat suntem oameni. Lasând la o parte ceea ce se întâmplă.

La un moment dat clachezi. Eu nu îi iau apărarea lui Stelu, nu am fost niciodată de acord cu el la modul… i-a scris un suporter și el s-a certat cu el pe instagram. Eu ignor mesajul. Și mie mi-au spus că ar fi cazul să mă las, dar le răspund foarte frumos”.

CITESTE SI:

Clauză incredibilă în contractul lui Gabriel Torje cu Dinamo: ”Nu am rămas cu suma aia!”

Gabriel Torje, deranjat de comportamentul unora din tribunele stadionului Dinamo: ”Am auzit în tribună, niște oameni…”

Dinamo și-a găsit preparator fizic

3 gânduri despre &8222;Gabriel Torje acuză „cârtițele” din vestiar: ”Când vine o ședință, nici nu mai vorbesc”. Cum a răspuns la: Steliano Filip = cârtița!&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s