Video I Gabriel Torje, sincer despre demiterea lui Mircea Rednic

Mircea Rednic a fost demis de Dinamo pe 21 decembrie, iar în spațiul public au existat zvonuri conform cărora jucătorii: Steliano Filip, Cosmin Matei și Gabriel Torje ar fi provocat plecarea antrenorului.

Aceștia au fost considerați vinovați la acel moment pentru că își petreceau timpul împreună. Înainte ca Rednic să fie demis, cei trei au ieșit la un restaurant din București, iar fanii au considerat că jucătorii au pus la cale îndepărtarea ”Puriului”. Pe lângă acest episod, Filip și Matei, organizaseră o ședință a întregului lot de jucători, unde ar fi fost chemați și părinții celor mai tineri fotbaliști ai clubului Dinamo.

Gabi Torje (32 de ani) a fost prezent la emisiunea PlaySport Live și a explicat de ce jucătorii lui Dinamo n-au avut nicio legătură cu plecarea lui Mircea Rednic (59 de ani) de la echipă. Mijlocașul a vorbit deschis despre acel moment și a spus că niciun jucător nu poate forța plecarea unui om precum Mircea Rednic, un adevărat simbol la Dinamo.

Conform lui Torje, jucătorii lui Dinamo nu au încercat în niciun moment să scape de antrenorul Mircea Rednic. ”Puriul” este ultimul om care a adus titlul în Ștefan cel Mare, în sezonul 2006/2007.

”A apărut în presă că Torje, Matei și Steliano Filip vor să-l dea afară pe Mircea Rednic. Dacă se întâmpla asta, noi eram cei mai tari jucători din istorie (ironic). Cum să-l dăm noi afară pe Mircea Rednic? El fiind un om cu o asemenea istorie, cu experiență, cu tot ce a însemnat pentru Dinamo.

Nu există așa ceva! Niciodată nu s-ar putea întâmpla asta. Cum să vrem noi să-l dăm afară? Eu vă spun 100% că nu a existat așa ceva. După ce s-a scris asta în presă, fanii ne-au sărit în cap.

Povestea e foarte simplă. Discuțiile erau la nivelul conducerii, să-l dea afară pe Mircea Rednic. Noi am auzit de ele, atâta tot!

Știți cum s-a legat totul? Cu o zi înainte să apară articolele respective, noi am fost să mâncăm. Eu, Steliano Filip, Matei, nașul meu, etc. Stelu (n.r Steliano Filip) a făcut o poză și a pus-o pe Instagram! De acolo s-a făcut toată legătura, că noi am făcut și că am dres.

În primul rând, nici eu nu știam dacă o să mai continui la Dinamo! Dinamo poate să-mi rezilieze contractul oricând, dacă nu dau randament”, a spus Gabi Torje.

Cum arată programul lui Dinamo în play-out
  • Etapa 4: DINAMO – FC U Craiova 1948 (Vineri, 8 aprilie, ora 20:30)
  • Etapa 5: CS Mioveni – DINAMO
  • Etapa 6: Gaz Metan Mediaș – DINAMO
  • Etapa 7: DINAMO – Academica Clinceni
  • Etapa 8: FC Botoșani – DINAMO
  • Etapa 9: DINAMO – UTA Arad

Locurile 9 și 10 din play-out retrogradează direct, în timp ce ocupantele locurilor 7/8 joacă baraj cu locurile 3/4 din Liga 2.

CITESTE SI:

”Câinii” se mută de la Săftica. ”Dinamo e un bun național și trebuie să ținem la el!”

Când se adună câinii! Mesajul important transmis de DDB

Video I Vlad Morar, după golul „a la Denis Șerban” marcat în meciul cu Chindia

2 gânduri despre &8222;Video I Gabriel Torje, sincer despre demiterea lui Mircea Rednic&8221;

Lasă un răspuns