De cine se teme Dusan Uhrin în derby-ul cu FCU Craiova

Uhrin

Dinamo se pregăteşte de duelul cu FCU Craiova, care se joacă astăzi, de la 20:30 pe stadionul Dinamo.

Înaintea duelului cu oltenii lui Mititelu, tehnicianul lui Dinamo, Dusan Uhrin a dezvăluit pe cine consideră cel mai bun jucător al oltenilor.

Acesta l-a identificat pe Andrea Compagno drept cel mai bun jucător al nou-promovatei.

”Napoli a făcut o treabă bună acolo, e de mult timp, știe să lucreze bine acolo. Craiova se va concentra pe pase lungi, pe Compagno, un atacant foarte bun, trebuie să fim atenți în zona careului, sper ca băieții să fie pregătiți.

Vă spun sincer, cred că cel mai bun jucător este Compagno, pentru că marchează multe goluri”, a declarat Dusan Uhrin.

Tehnicianul lui Dinamo a dezvăluit și ce jucători și-au revenit pentru meciul, dar totodată sunt și jucători asupra cărora se va decide astăzi, la ultimul antrenament.

”Nu toți jucătorii și-au revenit, Radu este încă accidentat, Jovanovic nu poate juca. Câțiva dintre ei nu s-au antrenat complet toată săptămâna, astăzi voi decide cine va rămâne și cine nu, în lotul pentru meciul de mâine seară. Este meci important pentru noi, adversar dificil.

Napoli a făcut o treabă bună acolo, e de mult timp, știe să lucreze bine acolo. Matei este apt de joc, Torje s-a antrenat 3 zile, voi decide după antrenamentul de astăzi dacă va fi în lot.

Toate meciurile sunt importante, mai ales acesta, am câștigat un singur meci, nu este suficient pentru a evita barajul, trebuie să ne concentrăm să câștigăm, dar contează și cu cine jucăm.

Nu știu cum sunt jucătorii, antrenamentele au decurs normal, nu pot să vorbesc despre atitudine de când am venit, trebuie să decid primul 11, sper să fiu inspirat când fac asta”, a mai declarat Uhrin.

Dinamo pare, în sfârșit, o echipă echilibrată. Are deja două meciuri consecutive fără înfrângere în Liga 1 (trei în total, dacă adăugăm și amicalul cu Zimbru), fără gol primit în aceste ultime reprezentații. Pe acest fundal a reapărut încrederea, după o „eclipsă” lungă, care părea interminabilă.

Dinamo s-a întărit serios în ultima vreme, profitând mai ales de dezintegrarea lui Gaz Metan Mediaș. Echipa este formată în proporții echilibrate din jucători români și străini, existând câteva implanturi importante din cea de-a doua categorie: francezul Bruno Aloé și moldoveanul Carp în apărare, argentinianul Jonathan Rodriguez și francezul Pierret la mijloc, nigerianul Irobiso în atac. Mai pot ajuta brazilianul Gabriel Moura și bulgarul Ivanov, mai ales pe faza defensivă.

Etapa trecută a consemnat prima victorie în deplasare pentru Dinamo în acest campionat (2-0 cu Chindia), dar meciul n-a fost chiar „în deplasare”, ci mai degrabă pe teren neutru, dat fiind că s-a jucat la Ploiești.

O victorie în fața „Craiovei lui Mititelu” ar micșora distanța dintre cele două combatante la 6 puncte, iar Dinamo s-ar putea apropia serios de Chindia și/sau Mioveni. În schimb, o înfrângere i-ar diminua dramatic șansele de a urca două locuri și de a evita astfel barajul.

Biletele pentru derby-ul Dinamo – Craiova

Biletele pentru derby, au fost puse deja în vânzare online, pe bilete.ro.

PREȚURILE BILETELOR:
  • Tribuna Oficiala: 75 lei
  • Tribuna 0: 50 lei
  • Tribuna 1: 35 lei
  • Tribuna 2: 25 lei
  • Peluza PCH: 20 lei
  • Peluza SUD: 20 lei
PROGRAMUL CASELOR DE BILETE :
  • Joi : 13:00 – 18:00
  • Vineri: 14:00 – 21:00

ECHIPE PROBABILE

DINAMO: Eșanu – Grădinaru, Aloe, Carp, Moura – Bani, Răuță, Pierret, St. Filip – Irobiso, Morar;

Craiova: R. Popa – R. Negru, Kovacic, Bușu, Huyghebaert – Baeten, Asamoah, V. Achim, Van Durmen – C. Bălan, Compagno.

  • Partida va fi arbitrată de Barbu Marian, ajutat de Avram Valentin și Bucsi Imre-Laszlo.
  • Dinamo e pe locul 14 la general (locul 8 în play-out), cea de-a doua pozție care duce la baraj. Are 13 puncte, iar cele mai apropiate echipe de deasupra ei sunt Chindia și Mioveni, cu câte 19 puncte, apoi e U Craiova 1948 cu 22 de puncte. „Craiova lui Mititelu”, aflată pe locul 11 la general (locul 5 în play-out), s-a mișcat mai bine și are șanse mari să scape și de emoțiile barajului cu o echipă venită din Liga a 2-a.

Au fost 4 meciuri directe, cu un echilibru pregnant, aproape perfect: două remize și câte o victorie de fiecare parte, golaveraj 4-3 pentru Dinamo.

Cele 4 confruntări directe:

• 2021: Dinamo – U Craiova 0-0;

• 2021: U Craiova – Dinamo 1-0;

• 2011: U Craiova – Dinamo 0-2;

• 2010: Dinamo – U Craiova 2-2.

Toate declaraţiile şi reacţiile de la această partidă, pot fi găsite pe –->>> www.doardinamo.com

4 gânduri despre &8222;De cine se teme Dusan Uhrin în derby-ul cu FCU Craiova&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s