Foto I Iuliu Mureșan s-a hotărât!

Venit cu mari speranțe la începutul actualei stagiuni, Iuliu Mureșan, administratorul special al clubului de fotbal Dinamo, s-a hotărât să-și dea demisia.

Potrivit ultimelor informații, înainte de Paști, Iuliu Mureșan și-a prezentat demisia în fața lui Răzvan Zăvăleanu. Acesta a anunțat pe toată lumea de la echipă că va părăsi Ștefan cel Mare, înainte de terminarea campionatului.

Înainte de Paști, administratorul special și-a prezentat demisia în fața administratorului judiciar, însă, se pare că, între timp, a revenit la București, a mers la Săftica în cursul zilei de joi, 28 aprilie, dar rămâne ferm pe poziție cu demisia prezentată.

Un alt factor care l-a determinat pe Iuliu Mureșan să ia o astfel de decizie radicală este legat de atitudinea suporterilor.

Odată cu înlăturarea lui Mircea Rednic, la sfârșitul lui 2021, acesta și-a pus în cap și marea masă de susținători dinamoviști, care, încă de atunci, l-au contestat încontinuu.

În acest moment, Răzvan Zăvăleanu este singurul aliat al lui Iuliu Mureșan.

”Domnul Mureșan este destul de supărat și afectat. Nu poate să îi cadă bine rezultatele sportive. Chestia cu Badea i-a pus capac. Sunt lucruri care vin din partea dinamoviștilor și pe care nu ai vrea să le mai gestionezi. A fost foarte afectat de această adresă. Este adevărat, se gândește să se retragă” , Răzvan Zăvăleanu, administrator judiciar Dinamo, la Digi Sport.

În urmă cu două săptămâni, după cum știți deja, Nicolae Badea a somat-o pe Dinamo să nu mai folosească „FC” în denumire și să nu mai utilizeze stema de pe tricouri decât în scopuri sportive.

Mai mult, SC Dinamo 1948 SA a înștiințat CS Dinamo, care administrează stadionul, că, în urma notificării primite, trebuie să înlăture din complexul sportiv toate materialele care conțin stema cu cei doi câini sau cu „FC” în nume (reclame, bannere).

Conform hârtiei prezentate de prietenii noștri de la playsport.ro, datată cu 12 aprilie, Dorin Șerdean l-a forțat pe Iuliu Mureșan în această direcție.

3 gânduri despre &8222;Foto I Iuliu Mureșan s-a hotărât!&8221;

Lasă un răspuns