Dusan Uhrin, înaintea meciurilor decisive pentru Dinamo în Liga 1

Dinamo se pregăteşte de duelul cu UTA Arad care se joacă vineri, de la 20:30 pe stadionul Dinamo.

Astăzi, în conferința de presă organizată înaintea duelului de vineri, antrenorul lui Dinamo, Dusan Uhrin jr. (54 de ani) a prefațat partida cu arădenii și a recunoscut că toată concentrarea este pe viitoarele partide de la barajul pentru rămânerea în Liga 1, unde Dinamo o va întâlni, foarte probabil, pe U Cluj, învinsă marți de Hermannstadt.

”E ultimul meci. Jucătorii care intră trebuie să-mi arate tot ce au mai bun și să ne pregătim pentru disputa de la baraj. Nu sunt probleme cu accidentările, doar suspendările ne pot pun probleme. Grădinaru a fost suspendat. La fel și Sebi Moga (n.r. antrenor secund). Pentru mine e o greșeală să iei roșu, am discutat despre asta cu ei.

Nu mă interesează cu cine vom juca la baraj, eu vreau doar să-mi pregătesc echipa. Probabil vom juca împotriva lui U Cluj, dar nu asta e important.

Nu mă concentrenez foarte mult pe meciurile din Liga 2, mă concentrez doar pe echipa noastră, nu contează cu cine vom juca la baraj. Suntem concentrați, nu pot spune că nu suntem pregătiți”, a spus Dușan Uhrin.

Dusan Uhrin cere împăcare între dinamoviști

Dinamo va avea, începând cu sezonul viitor, o nouă emblemă, tehnicianul a mai declarat că nu ar schimba emblema actuală a echipei, pe care Dinamo nu mai are voie s-o folosească, în scop comercial.

”Mie-mi place emblema actuală, nu am nicio favorită. Nimeni nu mi-a spus că trebuie să aleg. O să aleg alta, pot să fac și eu una. Le-am văzut pe cele de pe Facebook, cred că ar fi mai bine dacă am păstra-o pe aceasta.

E greu, știu, dar ar fi bine să se discute cu domnul Badea și să nu se schimbe nimic. Mie-mi place să fie emblema cu cei doi câini pe ea”, a spus Dușan Uhrin.

Întrebat despre noul stadion al lui Dinamo, care, în cele din urmă, se va face, Dușan Uhrin a oferit răspunsul răzând: ”Nu am contract așa lung să prind stadionul nou, poate-l prind când vin data viitoare”.

Partida Dinamo București – UTA, din etapa a 9-a, din play-out se va disputa vineri, 13 mai, ora 12:30, pe stadionul Dinamo.

PREȚURILE BILETELOR:

  • VIP: 50 lei
  • TRIBUNA 1: 35 lei
  • TRIBUNA 2: 25 lei
  • PELUZA CĂTĂLIN HÎLDAN: 20 lei
  • PELUZA SUD: 20 lei

PROGRAMUL CASELOR DE BILETE :

  • Joi : 11:00 – 18:00
  • Vineri: 13:00 – 21:00

Un gând despre &8222;Dusan Uhrin, înaintea meciurilor decisive pentru Dinamo în Liga 1&8221;

Lasă un răspuns