Când se va da startul următoarei ediţii de campionat

După încheierea partidelor de baraj, sperăm ca echipa noastră să continue în primul eșalon și în stagiunea 2022/2023.

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal (FRF) a stabilit, miercuri, ca ediţia 2022/2023 a Ligii 1 Casa Pariurilor să înceapă la data de 16 iulie, informează FRF.

Cu o săptămână mai devreme, la 9 iulie, va avea loc Supercupa României, meciul dintre câştigătoarea campionatului şi cea a Cupei României, pe un stadion care va fi stabilit ulterior.

Liga 2 Casa Pariurilor va începe la 6 august, iar cel de-al treilea eşalon, la 27 augut. De asemenea, în nou-înfiinţata Ligă de Tineret se vor disputa primele meciuri la 20 august.

Tot miercuri, Comitetul Executiv a aprobat noul format al Cupei României, unul bazat pe grupe în faza în care intră echipele din primul eşalon, şi nu pe jocuri eliminatorii. De asemenea, a fost aprobat un nou format al Cupei României, precum și calendarul competițional al acesteia. Faza regională va debuta pe 6 iulie 2022, o posibilă dată pentru finală fiind 24 mai 2023.

U Cluj – Dinamo, baraj de menținere în prima divizie

Dinamo a încheiat play-out-ul Ligii 1 pe locul opt și va juca la barajul de menținere în prima divizie împotriva lui U Cluj.

Prima manșă a barajului se joacă pe stadionul „Cluj Arena”, sâmbătă, 21 mai, de la ora 20.30. Returul se va disputa la o săptămână și o zi distanță, 29 mai, pe stadionul Dinamo.

PREȚURILE BILETELOR (manșa tur):

  • Peluza 2 Inel 1: 10 lei
  • Peluza 2 Inel 2: 10 lei

PROGRAMUL CASELOR DE BILETE (Stadion Dinamo):

  • Joi: 15:00 – 20:00
  • Vineri: 15:00 – 20:00

CITESTE SI:

Ionuț Lupescu, prima reacție după ce Zăvăleanu a încercat să-l aducă la Dinamo

”Din noul campionat, îl vom revedea pe teren” – Conducerea lui Dinamo anunță prelungirea contractului primului dinamovist

Decizia luată în cazul Irobiso

6 gânduri despre &8222;Când se va da startul următoarei ediţii de campionat&8221;

Lasă un răspuns