”Câinii” au o nouă primă de joc pentru baraj. Anunțul conduceri dinamoviste

Dinamo București este față-n față cu istoria. Echipa noastră este cu un picior în Liga secundă după manșa tur a barajului de retrogradare/promovare în Liga 1. ”Câinii” lui Dusan Uhrin jr. n-au trecut testul ”studenților” lui Erik Lincar, iar aceste zile se pot dovedi hotărâtoare pentru istoria clubului fondat în 1948.

Dinamo este obligată să câștige returul cu Universitatea Cluj la minim trei goluri diferență, pentru a se menține în Liga 1. Pe lângă orgoliu și miza morală a partidei, ”câinii” sunt motivați acum și financiar, anunță Răzvan Zăvăleanu.

Administratorul judiciar al lui Dinamo a anunțat că fotbaliștii lui Dinamo vor împărți o primă de 75.000 de euro, în cazul în care va fi atins obiectivul: evitarea retrogradării. Suma este în mare parte acoperită de către DDB, fiind completată de diverși oameni de afaceri.

”Îmi doresc ca lucrurile să fie făcute cum trebuie pentru Dinamo. Nu cred că va dispărea Dinamo. Nu poate un asemenea club să dispară așa ușor. Există o primă pentru îndeplinirea obiectivului de a nu retrograda, în valoare de 75.000 de euro”, a spus Zăvăleanu.

Partida Dinamo – U Cluj-Napoca, din cea dea doua manșă a barajului de menținere în prima divizie se va disputa dumincă, 29 mai, ora 21:00, pe stadionul Dinamo.

PREȚURILE BILETELOR:

  • Tribuna 0 – VIP: 30 lei
  • Tribuna 1: 15 lei
  • Tribuna 2: 10 lei
  • Peluza PCH: 5 lei
  • Peluza SUD: 5 lei

PROGRAMUL CASELOR DE BILETE (Stadion Dinamo):

Miercuri în intervalul orar 14:00 – 19:00 la casele de bilete ale stadionului Dinamo, veți avea posibilitatea de a achiziționa tichete de acces, în limita biletelor rămase de pe bilete.ro.

Răzvan Zăvăleanu: ”Dacă nu vor veni cu bani, există remedii legale”

Administratorul judiciar al lui Dinamo, Răzvan Zăvăleanu a vorbit despre situația financiară a clubului și spune că a purtat discuții cu reprezentanții unui fond de investiții, dar lucrurile s-au împotmolit. Răzvan Zăvăleanu a dezvăluit că a notificat acționarii clubului pentru a contribui la datoriile pe care le-a acumulat Dinamo de-a lungul ultimilor ani.

”Noi tocmai i-am notificat pe acționari, în ideea că le solicităm să vină cu anumite sume de bani. Așteptăm răspunsul lor acum. (Dorin Șerdean, acționar principal?) Lotus, da. Da, evident că de nivelul milioanelor de euro. Potrivit echipei la care sunt acționari. Dacă nu vor veni, există remedii legale. Pentru că toți acționarii trebuie să înțeleagă că nu au doar drepturi, ci și obligații.

Când societății îi merge greu, e ca într-o căsătorie: la bine și rău până la moarte. Dacă nu își vor îndeplini datoriile de acționari, avem mijloacele legale la îndemână să suplinim această lipsă de reacție financiară . Evident că și fanii DDB-ului, dar la ei vorbim de sume de bani importante virate în club, în acest an. Cred că nici nu ar mai trebui să aducă astăzi. Sunt puțin înaintea tuturor, potrivit procentului. Păi, au introdus vreo 3 milioane de euro.

(Despre acționarul principal – firma Lotus) Ca să vină procentual, da, 9 milioane de euro, dar nu am cerut asemenea sume. Dar, da, așa ar trebui”, a declarat Răzvan Zăvăleanu.

În acest moment, firma Lotus, reprezentată de către Dorin Șerdean, cel care a preluat acțiunile de la Pablo Cortacero, deține 72, 87% dintre acțiuni. Suporterii lui Dinamo, la rândul lor, dețin 20, 06% dintre acțiuni, FC Dinamo (Nicolae Badea) – 7%, iar 0,02% aparțin lui Cornel Dinu.

Așadar, după o logică simplă, dacă DDB a virat 3 milioane de euro în club, cu un procent de doar 20% din club, firma Lotus ar trebui să vireze și ea un total de peste 9 milioane de euro. Chiar dacă nu aceasta este sumă solicitată de Răzvan Zăvăleanu, este una apropiată, de ordinul milioanelor de euro.

CITESTE SI:

Marius Niculae, despre diferențele dintre ”momentul Liberec” și ”momentul Cluj”

De ziua lui, Adrian Mihalcea își dorește ca Dinamo să întoarcă scorul din baraj: ”Așa îmi spune inima!”

Andrei Cristea, crede în șansele lui Dinamo în meciul de baraj cu U Cluj: ”Suporterii îi vor ajuta pe jucătorii să câștige”

4 gânduri despre &8222;”Câinii” au o nouă primă de joc pentru baraj. Anunțul conduceri dinamoviste&8221;

Lasă un răspuns