Susținere totală din partea fanilor! SOLD-OUT pentru meciul Dinamo – Universitatea Cluj

Sezonul dezastruos de Liga 1 a adus-o pe Dinamo în situația de a juca pentru prima oară la barajul de menținere/promovare în prima ligă, cu Universitatea Cluj. ”Câinii” au pierdut cu 2-0 la Cluj și sunt mai aproape ca niciodată de o retrogradare, prima din istoria de 74 de ani a clubului.

Duminică seară va avea loc returul barajului dintre Dinamo și U Cluj, iar toate biletele puse la vânzare de către dinamoviști s-au epuizat, astfel încât partida se va juca cu casa închisă, potrivit partenerului de ticketing al câinilor.

Prețurile au fost accesibile pentru toți suporterii. Cele mai ieftine bilete au fost cele la peluze, care au costat 5, lei, în timp ce biletele la tribuna VIP, cele mai scumpe, au costat 30 de lei.

Astăzi, 25 mai 2022, pe platforma online www.bilete.ro, în cadrul evenimentului de duminică, toate tichetele au fost epuizate. Au existat discuții conform cărora, cei care nu au apucat să-și achiziționeze prin intermediul platformei, ar fi putut s-o facă la casele de bilete ale stadionului Dinamo. Totuși, nu au mai fost deschise, întrucât 13.770 de tichete au fost vândute exclusiv online.

Potrivit playsport.ro, Jandarmeria va fi prezentă în număr mare atât în stadion, cât și în jurul acestuia, deoarece partida a fost catalogată drept „un meci cu grad ridicat de risc”. Chiar dacă galeriile celor două echipe sunt înfrățite și, cel mai probabil, nu vor exista conflicte între suporteri, Jandarmeria își va lua măsuri speciale pentru acest joc.

Acest lucru a fost decis ca o măsură de precauție în cazul unui rezultat defavorabil echipei din „Ștefan cel Mare” și a unei eventuale răzbunări a suporterilor dinamoviști pe jucătorii lui Dusan Uhrin jr. dacă aceștia nu vor întoarce soarta rezultatului din tur.

Totuși, ar mai putea exista o cale pentru suporterii dinamoviști care încă nu și-au procurat bilete de acces la partidă.. Singura șansă pentru un tichet la meciul de duminică este ca, în conformitate cu politica site-ului bilete.ro, o comandă să nu fie achitată în maxim 24 de ore de la plasare.

Comenzile neachitate în acest interval se vor anula, iar biletele rezervate inițial vor fi disponibile din nou pentru vânzare pe aceeași platformă online.

Totodată, mai sunt disponibile tichete virtuale pentru susținerea Programului ”DoarDinamoBucurești”. Acestea pot fi achiziționate de pe același site, prețul fiind de 10 lei.

CITESTE SI:

Dinamo București, echipa cu cei mai mulți jucători din propria pepinieră. Rezultatele studiului

”Câinii” au o nouă primă de joc pentru baraj. Anunțul conduceri dinamoviste

A venit momentul ca acționarii să își facă DATORIA: ”Dacă nu vor veni cu bani, există remedii legale”

3 gânduri despre &8222;Susținere totală din partea fanilor! SOLD-OUT pentru meciul Dinamo – Universitatea Cluj&8221;

Lasă un răspuns