Anunțul făcut de Jonathan Rodriguez: ”Luni mă prezint la reunire”

Jonathan Rodriguez (32 de ani) mijlocașul celor de la CFR Cluj împrumutat în partea a doua a sezonului trecut la Dinamo, a vorbit despre viitorul său.

Argentinianul Jonathan Rodriguez este în acest moment în vacanță, dar la începutul săptămânii viitoare, pe 20 iunie, se va prezenta la antrenamentele lui Dinamo. Mijlocașului îi expiră înțelegerea cu dinamoviștii pe 30 iunieAcesta spune că în acest moment nu există varianta de a merge la U Cluj, rivala celor de la CFR.

”Nu este adevărat, nu am discutat cu nimeni de la Universitatea Cluj. În ceea ce privește pe Dinamo, am discutat ceva în urmă cu 2-3 săptămâni, dar nimic de atunci. Eu sunt în vacanță iar luni, pe 20, trebuie să mă prezint la Dinamo. Împrumutul meu se întinde până la 30 iunie”, a declarat Jonathan Rodriguez.

Argentinianul spune că nu va rămâne la CFR, ci va pleca din nou din Gruia, fie din nou împrumut, fie liber de contract.

”Mai am contract cu CFR Cluj. Nu am apucat să vorbesc cu Dan Petrescu, dar nu rămân la CFR Cluj. E o ușă închisă. Voi pleca sub formă de împrumut sau liber de contract.

Scuză-mă, dar nu vreau să vorbesc de Dinamo, îmi pare rău. Prefer să țin pentru mine toate lucrurile care s-au petrecut acolo”, a mai spus Jonathan Rodriguez.

Răzvan Zăvăleanu: ”Discutăm în continuare cu el!”

Joi, 16 iunie, în cadrul conferinței de presă organizate de Dinamo și DDB, Răzvan Zăvăleanu a fost întrebat și de jucătorii împrumutați sezonul trecut.

Practicianul în insolvență a discutat despre situația lui Jonathan Rodriguez.

”Îl mai avem doar pe Rodriguez împrumutat. Discutăm în continuare cu el, dorește să rămână la Dinamo, dar salariul lui este foarte mare la CFR Cluj. Noi am susținut o parte sezonul trecut, dar este imposibil în această stagiune. Vom discuta cu cei de la CFR. Ei își doresc să încheie contractul cu Rodriguez. Dacă se întâmplă acest lucru, va fi cu atât mai greu să-l păstrăm. Vom vedea”, a spus Zăvăleanu în conferința de presă.

Pe lângă argentinian, mai există discuții și cu Antoni Ivanov, bulgarul venit sub formă de împrumut de la Universitatea Craiova.

CITESTE SI:

Răzvan Zăvăleanu îi răspunde lui Mircea Rednic: ”Nu poți să-ți faci de cap în felul ăsta”

Start la înscrierile candidaturilor pentru alegerile DDB

Gabi Torje a explicat de ce a lăsat-o pe Dinamo

3 gânduri despre &8222;Anunțul făcut de Jonathan Rodriguez: ”Luni mă prezint la reunire”&8221;

Lasă un răspuns