Dinamo, o nouă victorie cu Burcă pe bancă

Dinamo a joacă în această dimineață al cincilea meci amical din pauza competițională de vară.

După ce a câștigat primul amical sub comanda lui Ovidiu Burcă, Dinamo a reușit isprava și în meciul de verificare cu SC Popești Leordeni, scor 1-0.

După 2-1 cu CS Plopeni, Dinamo s-a impus azi pe terenul celor de la SC Popești Leordeni, grație unui gol marcat de Vali Lazăr. Dinamo a început bine meciul, având ocazii prin Buhăescu, Dudea și Ahmed Bani. După ce gazdele au trecut de două ori pe lângă deschiderea scorului, prin Valentin Niculae (32 și 33), Vali Lazăr a marcat singurul gol al meciului.

Extrema dinamovistă a deschis scorul în minutul 35. Bordușanu a schimbat direcția foarte bine și i-a dat o pasă excelentă lui Lazăr. Mijlocașul lui Dinamo a scăpat pe partea stângă, l-a driblat pe portarul ieșit să-l blocheze și a șutat de la peste 30 de metri în poarta goală.

După pauză, Ovidiu Burcă a făcut mai multe schimbări. Mihai Eșanu în poartă, Lazăr a urcat vârf, Gavrilă a intrat și el, Crețu la mijloc cu Roșu și Buleică. Fundaș dreapta Cristian ”Ely” Ionescu, în centru au rămas Țone și Giafer.

Ovidiu Burcă, fiind nemulțumit că elevii săi nu țineau de minge a început să strige: ”Hai să ținem de minge!”.

Până la final de meci, Dinamo a mai ratat prin Andrei Florescu și Bogdan Gavrilă, în timp ce SC Popești Leordeni nu și-a mai creat ocazii importante.

Dinamo, care pe 6 august va începe sezonul de Liga 2, mai are programat un amical sâmbătă, cu CS Tunari, de la 10:00.

Dinamo în prima repriză: Oncescu – Gabriel Moura, Țone, Giafer, Amzăr – Dudea, N. Roșu – Bordușanu, Bani, V. Lazăr – Buhăescu

Rezerve: Fara, Eșanu – Buleică, A. Stan, A. Ivanov, M. Zamfir, G. Crețu, Gavrilă, Bobea, I. Roșu, Cr. Ionescu, A. Florescu, Al. Pop, Măgureanu, Cune, D. Dinu

Antrenor principal: Ovidiu Burcă

Antrenori secunzi: Sorin Colceag și Iulian Mihăescu

Antrenor de portari: Vicențiu Dragomir

Partida a avut loc pe terenul ilfovenilor din Liga 3.

Deși partida s-a disputat cu porțile închise, una dintre grupările dinamoviste au fost prezenți și au cântat pe tot parcursul meciului de pregătire. ”Cânii” au afișat și două mesaje: ”Ne dorim această victorie” și ”Suntem cu voi”.

LIVE TEXT: Popesti Leordeni-Dinamo 0:1

Minutul 10: Dinamo are posesia în startul meciului, dar fără ocazii de poartă importante la poarta adversă
Minutul 14: Ocazie pentru Dinamo, Valentin Lazăr pătrunde bine în flancul drept, centrează periculos în fața porții, dar fundași adversi resping.

Minutul 20: Ocazie mare pentru Dinamo, șut de la 10 al lui Bani, din poziție ideală, dar a fost blocat. Dinamo trebuia să beneficieze și de o lovitură de pedeapsă la Buhaescu, dar arbitra nu a dictat nimic.

min. 32: Ocazie pentru Popești Leordeni. Valentin Niculae șutează de la marginea careului, iar mingea e reținută în doi timpi de portarul dinamovist. Același Valentin Niculae l-a încercat pe tânărul Oncescu. A fost un șut slab de la 20 de metri. Portarul lui Dinamo plonjează și reține

Minutul 38: 1-0 pentru Dinamo, Valentin Lazăr deschide scorul, pasă excepțională a lui Antonio Bordusanu de 30 de metri, portarul a ieșit la întâmpinare, Lazăr l-a driblat și a deschis scorul pentru Dinamo. Fază foarte frumoasă a echipei noastre.

Minutul 45: Ocazie mare a lui Dinamo, Lazăr i-a centrat bine lui Moura în fața porții, dar acesta nu a reușit să marcheze. 1-0 pentru Dinamo la pauza partidei

Repriza a doua: Schimbări multe la Dinamo, Esanu în poartă, Lazăr este vârf,  Gavrilă a intrat și el, Crețu la mijloc cu Roșu și Buleica. Fundaș dreapta Eli Ionescu, în centru au rămas Tone și Giafer.

Minutul 55: Greșeală mare a lui Esanu, care a gafat din nou, însă a reușit să rețină tot el, în doi timpi, după ce s-a încurcat in pași, la un șut moale. A ieșit Lazăr, a intrat Măgureanu.

Minutul 65: Ocazie mare Dinamo, Măgureanu a scăpat singur, și-a prelungit prea mult balonul, Florescu a înscris, dar era în poziție de offside. Câteva secunde mai târziu, Amzar a pătruns bine în stânga, a șutat, dar portarul a reținut bine mingea. Peste 5 minute, Florescu a scăpat singur cu portarul advers, a încercat o scăriță, dar a șutat în el.

În ultimele 20 de minute au fost trimiși în teren Bobea și Pop, veniți de la Odorheiul Secuiesc

min. 80: O nouă ratare a lui Dinamo. Gavrilă este angajat în adâncime de Amzăr, dar este blocat de portar

REZULTAT FINAL: 1-0 pentru Dinamo!

CITESTE SI:

Un nou pas important pentru noua arenă Dinamo

Amical I Popești Leordeni- Dinamo. Cum arată primul 11 trimis de Ovidiu Burcă

CCJ, prioritar pentru conducere tehnică a lui Dinamo: ”Știu că au un potențial”

3 gânduri despre &8222;Dinamo, o nouă victorie cu Burcă pe bancă&8221;

Lasă un răspuns