Video I Vlad Iacob intervine cu noi detalii din scandalul pagubelor de pe Arcul de Triumf: ”Lucrurile au fost exagerate!”

Dinamo și Sepsi sunt primele echipe de club care au jucat pe noul stadion Arcul de Triumf. Imediat după partidă, o parte din mass-media sportivă din țară, au publicat câteva imagini, care la rândul lor au fost preluate de la unii la alții, informând că suporterii dinamoviști au provocat daune stadionului, la meciul cu Sepsi OSK, din grupele Cupei României.

După ce a văzut imaginile cu scaunele rupte (nr. 20 de scaune) de pe ”Arcul de Triumf”, Florin Matei, secretarul general al Federației Române de Rugby, a reacționat: ”Stadionul a fost vandalizat, dar știți cum? Vandalizat prin comparație. În 20 de ani de rugby, nu s-a întâmplat ce s-a petrecut după un meci de fotbal ca cel de aseară”.

Invitat în cadrul emisiuni de la PlaySport dedicată suporterilor dinamoviști, ”Dinamo 7/9”, Vlad Iacob spune că pagubele provocate de fanii lui Dinamo au fost exagerate și a dezvăluit că este vorba doar de 20 de scaune, iar suma s-ar ridica la 10 mii de lei.

Totodată, oficialul ”câinilor” spune că clubul își va asuma pagubele.

”Am discutat cu cei de la FRR și cu cei de la stadion. Așteptăm încă factura, vom achita pagubele, ni le asumăm. În niciun caz nu a fost un dezastru, nu a arătat deplorabil. Este vorba de 20 de scaunde care necesită înlocuire și încă câteva care necesită reparații.

Suporterii au sărit pe ele și le-au îndoit. Nu au fost scaune de care s-a tras sau care au fost aruncate. În niciun caz! Lucrurile au fost exagerate! Nu știu suma în acest moment, cred că s-ar putea să fie undeva la câteva mii de lei, poate 10 mii de lei, dar nu undeva mai sus.

Nu au fost foarte multe scandări în acest sens, atmosfera a fost extraordinară, ne dorim să revenim pe Arcul de Triumf cât mai repede. Personal, consider că și cetățenii de origine maghiari sunt români.

În opinia mea, nu clubul ar trebui să își asume. Suntem în 2022. Dacă au existat scandări, ar trebui identificate persoanele respective. Noi am informat suporterii, i-am rugat să se abțină de la scandări, să nu genereze probleme. I-am informat că clubul va avea de suferit, pe care ei îl țin în viață. Am făcut tot ceea ce a ținut de noi. De aici, nu putem face mai mult. Nu putem să îi educăm noi. Nu cred că aceste lucruri ar trebui să se resfrângă asupra clubului.

Suntem la limită, sunt oameni care muncesc de dimineața până seara. Avem poate 1 milion de suporteri, nu avem noi cum..”, a spus administratorul special al clubului.

CITESTE SI:

Ionuț Negoiță și-a aflat decizia finală în procesul de bancrută frauduloasă

Gabriel Moura, veste bună pentru dinamoviști: ”Am început să mă antrenez”. Vezi când ar putea reveni

Au fost stabilite criteriile de departajare în Cupa României

3 gânduri despre &8222;Video I Vlad Iacob intervine cu noi detalii din scandalul pagubelor de pe Arcul de Triumf: ”Lucrurile au fost exagerate!”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s