Video I Cresc speranțele la Dinamo! Oficial al clubului anunță că a găsit investitori

Rezultatele din teren încep să fie cele așteptate, iar haita este acum cu gândul la deznodământul în cazul planului de reorganizare. Data de 21 noiembrie se poate dovedi vitală pentru viitorul clubului nostru.

Vlad Iacob afirmă că a găsit investitorii pentru echipă, dar că totul depinde de ce se va întâmpla cu planul de reorganizare modificat.

Administratorul special al clubului spune că nu ia în calcul scenariul negru, dar recunoaște că pe planul vechi nu se poate continua.

”În iarnă, totul depinde… lucrurile depind de câteva elemente. Dacă planul de reorganizare trece, atunci vom avea mai multe variante. Noi, cu o echipă extrem de restrânsă de management și cu resurse foarte puține și cu mult ajutor pro bono, am reușit să facem lucruri foarte bune.

Am reușit în plan sportiv să ținem lucrurile la un nivel foarte bun. Dacă am fi venit un pic mai repede la club, chiar și cu două, trei săptămâni, altfel ar fi stat lucrurile în clasament. E nevoie de timp ca să formezi o echipă, transferurile au venit târziu.

Pregătirea fizică nu a fost făcută, noi am dobândit coeziune în primele etape. Sunt convins că situația din clasament era alta (dacă ar fi ajuns mai din timp – n.r.).

În paralel cu lucrurile bune pe care am reușit să le facem în managementul clubului, am reușit să identificăm și și găsim și investitori pentru club, doar că ei vor veni după ce vă trece planul de reorganizare.

Lucrurile se vor rezolva. Nu vreau să intru în niciun fel de detaliu. Eu aș spune că sunt discret. Există soluții. Mingea, acum, este la judecătorul sindic. Aici, Răzvan Zavaleanu și Claudiu Balog s-au ocupat de aceasta parte, mingea e la ei și la judecător. Ei pot aduce toate argumentele în favoarea clubului și în favoarea noului plan.

Nu cred că există o variantă! Dar să luăm și scenariul negru, în care eu nu cred….Să luăm acest scenariu negativ, în care nu trece noul plan de reorganizare. … Atunci ar trebui făcut un altul.

Pe planul vechi nu se poate merge, pentru că datoriile sunt foarte mari. Și urmează și plățile. Am avut și întârzieri salariale, dar nu foarte mari. Suporterii, cei de la RTZ (cine a rezolvat situația -n.r.), a declarat Vlad Iacob în cadrul emisiuni de la PlaySport dedicată suporterilor dinamoviști, ”Dinamo 7/9”.

CITESTE SI:

Video I Vlad Iacob intervine cu noi detalii din scandalul pagubelor de pe Arcul de Triumf: ”Lucrurile au fost exagerate!”

Ionuț Negoiță și-a aflat decizia finală în procesul de bancrută frauduloasă

Gabriel Moura, veste bună pentru dinamoviști: ”Am început să mă antrenez”. Vezi când ar putea reveni

3 gânduri despre &8222;Video I Cresc speranțele la Dinamo! Oficial al clubului anunță că a găsit investitori&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s