Vlad Iacob, acuzat de trădare: ”Eu am spus că vin la Dinamo ca să contribui la salvarea clubului”

Suflarea dinamovistă, așteaptă cu nerăbdare verdictul în ceea ce privește planul de reorganizare modificat, care ar putea aduce APCH la conducerea clubului.

Dorin Șerdean, inamicul public numărul 1 al lui Dinamo, în pericol să piardă acțiunile, a contestat votul creditorilor și a cerut nici mai mult, nici mai puțin dizolvarea Asociației Peluza Cătălin Hîldan (APCH) printr-o acțiune în justiție depusă la Judecătoria Sectorului 2.

Administratorul special al lui Dinamo, Vlad Iacob a dezvăluit în cadrul emisiuni de la PlaySport dedicată suporterilor dinamoviști, ”Dinamo 7/9”, că fostului jucător și antrenor al ”câinilor”, Cornel Țălnar l-ar fi acuzat de trădare. Mai mult, de aceeași părere ar fi fost și Ioan Andone.

Iacob spune că ”Țânțarul” ar fi interesat să primească o parte din suma care ar putea fi virată în conturile lui Dorin Șerdean, în eventuala cumpărare acțiunilor.

(Ce spun Dorin Șerdean și Cornel Țălnar – n.r.) Am auzit. Am auzit că i-am trădat… Nu știu dacă i-am trădat. Eu am spus că vin la Dinamo ca să contribui la salvarea clubului. Ei își doresc același lucru. Dar e vorba de bani. Dar își doresc și binele personal.

Eu am mai auzit și alte lucruri, dacă tot vorbim de zvonuri. Eu am auzit că Țălnar ar avea o parte din bani, un procent din banii pe care îi obține domnul Șerdean. Nu știu cum l-am trădat pe domnul Șerdean, pentru că am reușit să țin lucrurile pe linia de plutire. Clubul este în picioare și datorită eforturilor mele, bineînțeles datorita eforturilor suporterilor, care au strâns banii.

Și datorită unor oameni precum domnul Iuhasz, și datorită eforturilor RTZ-ului, oamenii care mă ajută pe mine, avocați, prieteni, tatăl meu…. Toți oamenii aceștia au făcut un efort major ca Dinamo să continue, să aibă șanse la promovare chiar și în acest sezon. Și că Dinamo să își găsească finanțare și investitor”, a declarat Vlad Iacob la Dinamo 7/9.

Vlad Iacob spune că Dorine Șerdean a tergiversat negocierile cu grupul One, până când investitorii au decis să blocheze toată afacerea. Mai mult, pețitorii lui Dinamo ar fi adus și scrisoarea de granție de 2 milioane de euro cerută de Dorin Șerdean.

”Pe lângă asta, am reușit să îi pun pe masă o ofertă de 400 de mii de euro domnului Șerdean. Domnul Șerdean nu a spus niciodată public, clar, concret, cu subiect și predicat, câți bani a cheltuit ca să ia acele acțiuni. Nu a făcut niciodată dovada asta.

I-au cerut și cei din programul DDB, da? I-au spus că dacă aduce documente justificative cum că ar fi plătit pentru acele acțiuni, atunci când i-au făcut acea ofertă de 1 euro. Și i-au spus că achită orice alt ban pentru care reușește să aducă documente justificative”, a mai dezvăluit Vlad Iacob.

CITESTE SI:

Video I Reacția lui David Popovici după ce a câștigat prima medalie la CN în bazin scurt: ”Îmi place să concurez în fața spectatorilor români”

Video I Cresc speranțele la Dinamo! Oficial al clubului anunță că a găsit investitori

Video I Vlad Iacob intervine cu noi detalii din scandalul pagubelor de pe Arcul de Triumf: ”Lucrurile au fost exagerate!”

3 gânduri despre &8222;Vlad Iacob, acuzat de trădare: ”Eu am spus că vin la Dinamo ca să contribui la salvarea clubului”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s