LPF intervine în cazul abuzurilor comise asupra suporterilor din SuperLiga

Liga Profesionistă de Fotbal are de gând să intervină în cazul abuzurilor comise împotriva suporterilor din România.

Directorul de comunicare al Ligii Profesioniste de Fotbal, Marius Mitran, a vorbit despre acest subiect și a propus ca toate părțile implicate să se așeze la masa discuțiilor.

LPF ar putea să organizeze o discuție împreună cu reprezentanți ai federației, ai cluburilor și ai suporterilor pentru a pune lucrurile la punct.

”E un subiect delicat. Chiar astăzi l-am discutat, și l-am discutat și atunci, cu Justin Ștefan.

Nu pot să spun ce se va întâmpla, pot să spun ce cred că trebuie să se întâmple și ce credem noi de la Ligă că trebuie să se întâmple. Cred că trebuie ca la o masă, de preferat una rotundă, să vină și reprezentanți ai federației, și ai noștri, de la ligă, și ai cluburilor, și ai ligii suporterilor.

(n.r. Cine ar trebui să dea tonul la această masă?) Poate chiar noi, cei de la LPF. Cred că e necesar, pentru că – mi-a spus cineva odată – adevărul nu este niciodată la mijloc, ci de partea cuiva. Un dialog trebuie să se facă pentru că trebuie să depășim momentul la care s-a ajuns acum, care nu este deloc plăcut. Ca să îl evităm, hai să stăm de vorbă. Să stăm de vorba ca să nu se mai repete astfel de lucruri”, a declarat Marius Mitran, la ProSport Live.

CITESTE SI:

Constantin Anghelache, anunț de ultima oră: ”Pot divulga că am fost și sunt în contact”

Vlad Iacob, acuzat de trădare: ”Eu am spus că vin la Dinamo ca să contribui la salvarea clubului”

Video I Reacția lui David Popovici după ce a câștigat prima medalie la CN în bazin scurt: ”Îmi place să concurez în fața spectatorilor români”

3 gânduri despre &8222;LPF intervine în cazul abuzurilor comise asupra suporterilor din SuperLiga&8221;

Lasă un răspuns