Dinamo, răspuns oficial privind investitorul arab a lui Constantin Anghelache

Vineri dimineață, Constantin Anghelache (77 de ani), fost președinte al clubului pe vremea lui Ionuț Negoiță, anunța că a luat legătura cu un miliardar din zona arabă, care este interesat să cumpere un club din România și să investească sume uriașe.

Referitor la acest subiect, Vlad Iacob a oferit un răspuns categoric în privința acestei anunț și recunoaște că informația a fost o surpriză chiar și pentru el și nu a luat foarte în serios această posibilitate, în contextul în care respectivul om de afaceri nu a contactat conducerea clubului.

Administratorul special al lui Dinamo, asigurări că, în momentul în care planul de reorganizare modificat va fi aprobat de către judecător, există deja investitori pregătiți să investească în club.

”Am citit la cafea de dimineață acea știre, eu am aflat-o din presă, odată cu voi. Vă dați seama, dacă conducerea clubului nu a aflat despre așa ceva și nu s-au cerut informații de la club, nu știu cât de serioasă poate fi treaba.

Nu înțeleg în ce calitate poate cineva să îl întrebe pe domnul Anghelache, cu tot respectul pentru dumnealui, chiar dacă el nu m-a respectat pe mine, eu am respect pentru el. Nu înțeleg de ce l-au contactat pe dumnealui și nu pe noi.

Avem investitori care sunt pregătiți să investească în momentul în care avem noul plan aprobat de judecător”, a spus Vlad Iacob, la ProSport Live.

Răzvan Zăvăleanu dă cărțile pe față: ”Lucrurile merg târâș-grăpiș și nu ca într-o societate sănătoasă”

Suflarea dinamovistă, așteaptă cu nerăbdare data de 21 noiembrie, atunci când verdictul în ceea ce privește planul de reorganizare modificat, poate schimba situația clubului nostru.

Răzvan Zăvăleanu, a vorbit despre situația financiară a lui Dinamo, dar și despre conflictul deschis cu Dorin Șerdean.

Administratorul special al lui Dinamo, a spus că ideea reînființării unei echipe sau de a porni de la ”zero”, din Liga 4, nu este una foarte bună, pentru că nu poți scăpa astfel de datoriile din trecut și a oferit exemplul Rapidului.

”Ideea de a înființa o nouă echipă sau de a o lua din Liga 4 este foarte proastă și am dat exemplul Rapidului.

Pentru a putea închide datoriile, asfel încât să nu mai fie atacabilă situația unei echipe, atunci trebuie să ieși din insolvență, să ai o hotărâre a judecătorului sindic, cum a fost la CFR”, a spus Zăvăleanu.

Legat de diferendul cu Dorin Șerdean, cel care se pare că vrea să împiedice aprobarea noului plan de reorganizare al clubului, oficialul ”câinilor” a precizat:

”Da, este posibil ca pe 21 noiembrie să avem un nou plan de reorganizare, deși mă aștept ca dumnealui (n.r. – Dorin Șerdean) să mai amâne. Până la urmă, nu vorbim despre banii pe care-i datorează clubul, s-a văzut asta, pentru că PCH-ul i-a plătit această sumă, deci își doreștre să împiedice planul de reorganizare.

Sper, pentru faptul că ar dori să obțină niște bani pe acțiunile pe care le deține și nu să bage Dinamo în faliment.

Datoriile nu sunt așa de mari, e vorba despre 1,5 milioane de euro, plătite în trei ani, Nu este chiar o sumă mare, dar pe lângă acești bani mai sunt cheltuielile curete, care, la un club ca Dinamo, sunt destul de mari. Acolo e problema principală.

Nu avem datorii la jucători, ci la staff-ul administrativ Cu cât rezolvăm mai repede problema unui finanțator, cu atât mai bine. Deocamdată lucrurile merg târâș-grăpiș și nu ca într-o societate sănătoasă”, a mai spus Zăvăleanu.

CITESTE SI:

Cosmin Matei reacționează după episodul ”Blatistule!”

Adversar al lui Dinamo, Cristi Munteanu a analizat șansele ”câinilor” în play-off

Ovidiu Burcă: ”Suntem în grafic!” Care este situația lotului, înaintea meciului cu Dumbrăvița

Publicitate

4 gânduri despre &8222;Dinamo, răspuns oficial privind investitorul arab a lui Constantin Anghelache&8221;

  1. Dle ANGHELACHE noi santem satui de promisiuni ,dacă ii vrei binele lui Dinamo nu mai clămpăni aiurea ,sa terminam cu procesul apoi sa vedem investitorii.După cum vorbesti poate vrei sa te ma bagi in seama .

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s