Video I Semne bune anul are! Când se va lansa poveste farsei făcute de dinamoviști rivalilor de la FCSB

Pe 16 august 2016, suporterii dinamoviști au reușit cea mai mare farsă din istoria fotbalului mondial, chiar în fieful marii rivale, fie ea și o clonă.

Se întâmpla la meciul pe care FCSB l-a disputat cu Manchester City (0-5), în preliminariile Ligii Campionilor din sezonul 2016/2017.

Ultrași dinamoviști l-au convins pe Gheorghe Becali să-i lase să realizeze o coregrafie pe Arena Naţională, susţinând că, de fapt, ar fi fani ai fcsb-ului din străinătate. Așa a ieșit farsa anului și coregrafia numărul 1 în lume.

Suporterii celor de la fcsb, au îmbrăcat vestele (n.r. de culoare albă, neagră și roșie) și au creat involuntar mesajul ”Doar Dinamo București”, pe toată lungimea tribunei a II-a!

Filmul regizat de Laviniu Lazăr, este în proporții de 30% filmat și ar urma să fie 100% în acest an.

Unul dintre actori, este Alexandru Conovaru. Stimatul dinamovist, a oferit în cadrul emisiunii de final de an 2022, al prietenilor de la Radio Dinamo1948, un “spoiler”.

Acesta a afirmat că sunt șanse mari ca în 2023 să avem pe marile ecrane fimul ”Prima oară-i gratis”.

“Sunt unele momente în urma cărora totul se schimbă. Şi noi şi lumea şi viziunea lumii despre noi.

Acestea sunt clipele care devin amintiri şi apoi istorie. Acestea sunt momentele de povestit celor ce vin după noi.

16 August 2016 a fost un astfel de moment. După acea seară uluitoare, nimic n-a mai fost la fel.

Iar acum, Coregrafia “Doar Dinamo Bucureşti”, în toată splendoarea ei, va ajunge pe marile ecrane din lumea întreagă!

Am fost asaltaţi de oameni din presă care au vrut să afle cum a fost posibil, cum s-a întâmplat, cine sunt cei care au gândit marea diversiune. Am păstrat tăcerea şi am căutat omul care să poată pune pe peliculă povestea DDB în toate detaliile facerii.

Şi l-am găsit: Regizorul Laviniu Lazăr a transformat <nebunia> noastră într-un film artistic care va revoluţiona lumea celor ce ştiu să-şi trăiască pasiunea şi s-o ridice la statutul de artă.

Un film despre tine, despre noi, despre creativitatea noastră care a devenit scenariu de film. Eşti parte din povestea ce va fi ecranizată”, aceasta era prezentarea filmului.

CITESTE SI:

Confesiunile lui Marin Dragnea la împlinirea a 67 de ani. Ce spune despre o fuziune între CS și FC Dinamo

Dinamo se reunește la Săftica, la începutul lunii ianuarie. Vezi programul echipei în noul an

Vlad Iacob iese la atac chiar în prima zi a lui 2023

3 gânduri despre &8222;Video I Semne bune anul are! Când se va lansa poveste farsei făcute de dinamoviști rivalilor de la FCSB&8221;

Lasă un răspuns