Video I Ovidiu Burcă a stabilit programul de pregătire

”Câinii” se pregătesc pentru atacarea play-off-ul, ligii secunde. Astfel, ”haita” se va reuni la începutul săptămânii viitoare și va fi o pauză competițională extrem de activă.

Timp de mai bine de o lună și jumătate, Dinamo va avea antrenamente, dar vor fi organizate și o serie de partide amicale, un număr foarte mare de meciuri, astfel încât jucătorii să fie puși la punct fizic și să aibă ritm de joc în momentul în care vor începe partidele oficiale.

Antrenorul lui Dinamo, Ovidiu Burcă a anunțat că Dinamo va juca în jur de nouă meciuri amicale în această iarnă, dorindu-și ca toți jucătorii să reînceapă sezonul cu multe minute în buzunar.

Tehnicianul își pune în aplicare din nou propria filosofie și a hotărât ca Dinamo să joace un număr foarte mare de meciuri amicale în această iarnă, în jur de nouă, pentru ca la reluarea campionatului fiecare jucător să aibă minim 90 de minute jucate în 2023.

”O să avem în jur de nouă partide amicale, ținând cont că se vor juca partide duble, dorim să dăm minute uniform jucătorilor, ne dorim ca până începe campionatul, toți jucătorii să aibă două partide de câte 90 de minute, urmând ca de când începe pregătirea să avem 45, să ajungi la 60, apoi 90 de minute. La final, când tragem linie, să fie cel puțin câte două partide de 90 de minute pentru fiecare jucător.

Am început să stabilim partenerii, dar pentru că tot am sperat că plecăm (n.r. în cantonament, în străinătate), nu am vrut să încurcăm pe nimeni. Deja am găsit câțiva parteneri, suntem în continuare în căutări.

Cred că orice antrenor își dorește, dacă este posibil, să își îmbunătățească lotul calitativ. În momentul de față nu ne putem gândi la asta, nu putem face supoziții. Nu mă gândesc foarte mult, am în cap câteva poziții unde am putea să ridicăm calitatea, dar deocamdată planificăm cu lotul actual”, le-a declarat Ovidiu Burcă, prietenilor noștri de la Radio Dinamo 1948.

Dinamo se reunește la Săftica, la începutul lunii ianuarie

Ovidiu Burcă a luat hotărârea ca Dinamo să rămână în oraș pentru antrenamente și va pleca în jurul Bucureștiului doar pentru partide amicale.

Reunirea va avea loc în prima parte a lunii ianuarie, la 9, iar staff-ul tehnic condus de Ovidiu Burcă nu a luat în calcul nici măcar posibilitatea de a face cantonamentul în altă zonă a României, cu atât mai puțin să plece din țară, în Bulgaria sau Turcia, așa cum au obișnuit în ultimele perioade de pregătire formațiile din Liga 2.

La Săftica se va reuni Dinamo, unde va petrece mare parte din zilele de pregătire, iar pentru anumite partide de verificare va ieși în apropierea Bucureștiului. Antrenorul ”câinilor” a concluzionat că are toate condițiile necesare ”acasă” și că nu e nevoie de o deplasare pentru jucătorii săi, pentru a fi în formă maximă înaintea ultimelor runde.

”Puteam să iau în calcul să facem la munte undeva unde am fi avut un teren bun, să facem cu mingea.

S-au schimbat metodele de antrenament, nu mai este vremea să alergăm pe dealuri, facem preponderent cu mingea. Mai ales că va fi o perioadă lungă până la reluarea partidelor oficiale”, a spus Ovidiu Burcă.

Pe locul 8 se află Dinamo în Liga 2, cu 24 de puncte, la două puncte de ocupanta locului 6, Gloria Buzău. Însă, e la distanță de numai trei puncte de locul 13, Viitorul Pandurii, astfel că formația lui Burcă poate pica poziții bune în cazul în care nu va reuși să obțină toate punctele în rundele rămase de jucat în 2023, în sezonul regular.

”Câinii” vor mai juca în sezonul regular al diviziei a doua cu Unirea Constanța (acasă), CS Comunal Șelimbăr (deplasare), Poli Timișoara (acasă).

Transferurile sunt din nou blocate, printr-o decizie oficială a FIFA, detaliu ce pune o piedică uriașă

Vlad Iacob iese la atac chiar în prima zi a lui 2023

Administratorul special al lui Dinamo, Vlad Iacob a prezentat obiectivele pe care echipa noastră și le propune în noul an, dar a și lansat un atac la adresa celor pe care îi consideră ”nocivi”. Chiar dacă nu a dat nume, mai mult ca sigur că Iacob i-a vizat pe Dorin Șerdean ori Nicolae Badea.

”2022 a fost un an dificil. Un an în care am văzut, mai bine ca oricând, că drumul spre iad e pavat cu bune intenții. Ideile sau planurile unora dintre dinamoviști, oricât de bine intenționate ar fi, nu sunt suficiente sau sunt de-a dreptul nocive pentru Dinamo. Cei care au făcut cel mai mult rău clubului Dinamo sunt, din păcate, „dinamoviști”.

Unii sunt dinamoviști până când vine vorba de bani – buzunarul lor primează. Alții sunt dinamoviști până la propriul orgoliu – ideile lor primează. Ultimii dinamoviști nocivi, dar nu cei din urmă, sunt cei ai căror opinii, adesea ilogice, lipsite de competență sau pline de disonanță cognitivă, primează, în detrimentul clubului – chiar dacă aceștia nu dețin o educație aferentă sau o înțelegere suficient de bună a managementului, business-ului, dreptului sau a altor domenii relevante pentru club, aceștia își exprimă cu convingere ideile și încearcă să și le impună, în spațiul public.

În ciuda tuturor adversităților, adesea venite din rândul unor presupuși dinamoviști și în ciuda dificultăților cu care ne-am confruntat în această primă parte a sezonului, am reușit să ținem clubul în viață. Mai mult decât atât, chiar dacă situația economică internă este mai dificilă ca oricând, suntem la doar două puncte de Top 6 și avem șanse reale pentru a ne clasa pe un loc de play-off, după următoarele trei etape. Pentru realizările din 2022, vreau să le mulțumesc în primul rând suporterilor – atât celor din programul DDB, cât și celor care au fost alături de club în orice mod – fără ei, clubul de fotbal Dinamo nu ar mai fi existat.

Le mulțumesc tuturor jucătorilor noștri pentru dedicare și pentru că au început să arate ce înseamnă spiritul lui Dinamo, în teren. Le mulțumesc tuturor celor din staff-ul tehnic și lui Ovidiu Burcă, pentru că au acceptat această provocare, alături de mine. Le mulțumesc celor din management, din departamentele administrative ale clubului și celor din Academia de copii și juniori – Dinamo trăiește astăzi și datorită lor.

Ca să ne realizăm visul – acela de a reconstrui clubul după cele mai bune principii și de a-l readuce în vârful fotbalului românesc, avem nevoie de câteva elemente esențiale, în 2023.

În Noul An, trebuie să fim determinați, dar să respectăm emoțiile, gândurile și dorințele celorlalți. Să ne urmăm motivația, spre visul nostru, dar să fim altruiști și să îi ajutăm și pe cei de lângă noi. Să inovăm și să arătam că lucrurile bune pot fi făcute și cu transparență, la lumină, conferind încrederea pe care toți suporterii dinamoviști și-o doresc de atât de mult timp.

Toți cei care își doresc cu adevărat binele lui Dinamo trebuie să înțeleagă că e nevoie de unitate mai mult ca oricând. Pentru a putea salva clubul și pentru a-l readuce acolo unde îi este locul, avem nevoie de voi – de toți cei care vă doriți cu adevărat binele lui Dinamo.

La Mulți Ani!”, sună mesajul scris de Vlad Iacob pe pagina de Facebook a lui Dinamo.

În prezent, acțiunile clubului Dinamo sunt împărțite după cum urmează:

Firma Lotus (Dorin Șerdean) – 72,8758%

DDB – 20,0610%

CS FC Dinamo (Nicolae Badea) – 7,031%,

Cornel Dinu – 0,013%

Clubul Dinamo se află în insolvență din iunie 2021. În această vară, administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu și administratorul special Vlad Iacob au căutat investitori importanți, dar n-au ajuns la niciun acord.

CITESTE SI:

Handbal I S-au pus în vânzare biletele pentru meciul cu GOG din Liga Campionilor

Video I Semne bune anul are! Când se va lansa poveste farsei făcute de dinamoviști rivalilor de la FCSB

Confesiunile lui Marin Dragnea la împlinirea a 67 de ani. Ce spune despre o fuziune între CS și FC Dinamo

3 gânduri despre &8222;Video I Ovidiu Burcă a stabilit programul de pregătire&8221;

Lasă un răspuns