Video I Robert Moldoveanu și-a găsit echipă, după ce Hagi l-a pus pe liber

Atacantul crescut la Dinamo, Robert Moldoveanu (23 de ani) s-a despărțit în această iarnă de Farul, dar are șanse foarte mari să continue în Liga 1.

”Balon” s-a prezentat la reunirea Petrolului, club cu care este în negocieri avansate.

”Robert Moldoveanu (23 de ani) s-a despărțit în această iarnă de Farul Constanța și este aproape să ajungă la o înțelegere cu gruparea noastră.

Pentru tânărul jucător ar fi o revenire la Petrolul după patru ani, el îmbrăcând tricoul ”galben-albastru” și în primăvara lui 2019, atunci când, în eșalonul secund, a bifat 17 prezențe și opt goluri marcate”, a anunțat Petrolul.

Dacă nu va apărea o schimbare de ultim moment, Robert Moldoveanu va merge în cantonament cu Petrolul, în Antalya.

Despărțire de Dinamo și Robert Moldoveanu

În încercarea de a-și salva cariera, care era pe o traiectorie descendentă. Ratarea din meciul cu UTA, din toamna anului 2021 i-a încheiat aventura lui Robert în tricoul lui Dinamo, club pentru care a evoluat de la o vârstă foarte fragedă. După un început mai mult decât promițător în tricoul echipei antrenate de Gică Hagi, Robert Moldoveanu a fost pus pe liber de echipa constănțeană. Pariul lui Gică Hagi, încercarea de a-i oferi o nouă șansă lui Robert Moldoveanu în fotbalul mare a eșuat.

Dinamo a sperat totodată că prin transferul jucătorului la echipa lui Hagi, va câstiga pe termen lung, păstrând un procent de 30% dintr-un transfer ulterior, informația fiind oferită de Ioan Becali, la începutul anului trecut.

Gică Hagi l-a dorit foarte mult pe Moldoveanu, de mai mult timp. Dinamo păstrează și 30 la sută dintr-un viitor transfer”.

Video I ”Chiflele” lui Robert Moldoveanu și Deian Sorescu

Cotat la 200.000 de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt.com, Robert Moldoveanu este în acest moment jucător liber de contract. Iar asta înseamnă că Dinamo nu mai poate activa nicio clauză dintr-o viitoare mutare. Din câte se pare, Dinamo nu a avut niciun fel de clauză prin care să primească o sumă de bani, dacă Robert era lăsat să plece liber de către constănțeni.

Robert Moldoveanu a jucat în 26 de meciuri pentru dobrogeni, a marcat trei goluri și a oferit două pase decisive.

În acest sezon, Moldoveanu a prins puține minute. A fost folosit în 10 partide (doar 4 ca titular) și a înscris un gol în meciul cu CS Mioveni, scor 2-1, disputat pe 4 noiembrie.

CITESTE SI:

Cerințele lui Ovidiu Burcă, pentru promovarea în Liga 1

Comunitatea etnică maghiară din Transilvania a pierdut o cincime din populaţia sa

Video I Ovidiu Burcă a stabilit programul de pregătire

3 gânduri despre &8222;Video I Robert Moldoveanu și-a găsit echipă, după ce Hagi l-a pus pe liber&8221;

Lasă un răspuns