Meciul de pregătire cu numărul TREI a fost anulat

Din cauza condițiilor meteorologice, prognozate pentru ziua de sâmbătă, 28 ianuarie, meciul trei de pregătire, din perioada de iarnă a fost anulat.

Clubul Progresul Spartac, din postura de echipă gazdă, a anunță anularea partidei amicale de mâine, împotriva lui Dinamo.

”Având în vedere zăpada căzută azi, dar mai ales prognoza meteo nefavorabilă, care prevede ninsoare abundentă la noapte, amicalul programat mâine în compania echipei Dinamo a fost anulat. Vom anunța în timp util în care partida vă fi reprogramată pentru o dată ulterioară”, a fost anunțul celor de la Progresul pe site-ul oficial.

Partida dintre Progresul Spartac și Dinamo, era programată, sâmbătă, pe terenului central.

Dinamo se bate la play-off!

Dinamo este una dintre echipele din Liga 2 care și-au oprit vacanța de iarnă.

În 2023, Dinamo va juca două meciuri ”acasă”, cu ultimele două clasate, Unirea Constanța și Politehnica Timișoara, și un singur meci în deplasare, cu CSC 1599 Șelimbăr, unde antrenor este Claudiu Niculescu.

Dinamo are 24 de puncte și este la un singur punct distanță de următoarea clasată, Csikszereda Miercurea Ciuc. Gloria Buzău este pe locul șase, cu 26 de puncte, iar Unirea Dej ocupă locul cinci, cu 27 de puncte și fără victorie în ultimele cinci etape.

Iată, mai jos, adversarii dinamoviștilor în perioada de pregătire:

1 februarie: CSM Slatina;

4 februarie: Gloria Buzău;

8 februarie: Muscelul Câmpulung Elite;

10 februarie: Unirea Slobozia;

11 februarie: Farul Constanța;

18 februarie: FC Brașov.

Dinamo, a ales Săftica și Buftea

Ovidiu Burcă a explicat de ce preferă ca antrenamentele să nu se desfășoare în baza de pregătire de la Săftica:

”Vom rămâne pe plan local, vom rămâne la Săftica. Începând de săptămâna această vor veni și ploi, e diferență între temperaturile dintre noapte și zi. Tot ce am făcut, să dăm cu îngrășământ pe teren, am distruge total gazonul dacă am face antrenamente la Săftica. Va fi îngheț în primele ore ale dimineții, varianta cea mai viabilă este să facem pe teren sintetic.

Am discutat pentru Buftea, antrenamentele tehnico-tactice vor fi la Buftea, partidele amicale încercăm să le facem pe terenuri sintetice. La Buftea este un teren de nouă generație, de bună calitate. La volumul de antrenamente din această perioadă, suprafața de teren este foarte importantă. Nu este bine să schimbi suprafețele de teren, orice schimbare deasă, poate să aducă accidentări dese, cum ar fi tendinita”, a explicat Ovidiu Burcă.

CITESTE SI:

Video I Noi detalii importante despre viitorul stadion Dinamo. Ce se pregătește chiar lângă nouă arenă din Ștefan cel Mare

Video I Ionuț Popa a dat soluția pentru redresarea lui Dinamo: ”Se pot face documente juridic că cineva să își asume prezentul”

Buget stabilit de CS Dinamo pentru anul 2023

4 gânduri despre &8222;Meciul de pregătire cu numărul TREI a fost anulat&8221;

Lasă un răspuns