Marius Tomozei vrea să rămână în ”haită”

Dinamo se confruntă cu probleme financiare, după ce planul de reorganizare a clubului a fost respins de către instanță.

Problemele financiare au dus la întârzierea salarială a elevilor lui Ovidiu Burcă, iar o parte din ei au refuzat să se prezinte la antrenamente. Gestul lor a fost taxat de tehnicianul dinamovist, iar pentru a restabilii situația financiară, Burcă a decis să se le propună rezilierea contractuală a unor jucători pe care el nu se va mai baza în partea a doua a sezonului.

Astfel, cinci jucători au fost excluşi din lot. Trei dintre ei şi-au reziliat contractele cu clubul: Alin Dudea, Vasile Buhăescu şi Ştefan Fara au încheiat conturile.

Marius Tomozei este şi el pe lista neagră și a fost exclus din lot, dar deocamdată este sub contract cu Dinamo.

Potrivit celor de la fanatik.ro, Tomozei a solicitat banii la zi plus alte două salarii pentru a rezilia cu Dinamo, motivul fiind acela că îi este greu să îşi găsească echipă în această perioadă. Mai mult, jucătorul se consideră pedepsit pe nedrept, în condiţiile în care nu ar fi avut niciun amestec în greva de săptămâna trecută.

Şefii clubului nu au fost de acord cu pretenţiile fotbalistului, astfel că Tomozei a venit cu o altă propunere. Fundașul ar fi fost gata să îşi scadă salariul până în vară, dar să rămână în lot şi să joace. Nici această variantă nu a fost agreată de conducere.

Astfel, jucătorul a fost informat că Ovidiu Burcă nu se mai bazează pe el și nu este primit la antrenamente. Până la găsirea unei soluţii, jucătorul a primit o hârtie prin care poate să se antreneze cu oricine. Cele două părţi se vor întâlni şi săptămâna viitoare pentru a negocia rezilierea.

Marius Tomozei are contract până în vară cu Dinamo. Fundașul tocmai a revenit după o accidentare la ligamentele încrucişate, care l-a ţinut departe de gazon timp de 11 luni. El a fost unul dintre cei cinci jucători, care au refuzat să se antreneze din cauza problemelor financiare.

Dinamo se bate la play-off!

Dinamo este una dintre echipele din Liga 2 care și-au oprit vacanța de iarnă.

În 2023, Dinamo va juca două meciuri ”acasă”, cu ultimele două clasate, Unirea Constanța și Politehnica Timișoara, și un singur meci în deplasare, cu CSC 1599 Șelimbăr, unde antrenor este Claudiu Niculescu.

Dinamo are 24 de puncte și este la un singur punct distanță de următoarea clasată, Csikszereda Miercurea Ciuc. Gloria Buzău este pe locul șase, cu 26 de puncte, iar Unirea Dej ocupă locul cinci, cu 27 de puncte și fără victorie în ultimele cinci etape.

Iată, mai jos, adversarii dinamoviștilor în perioada de pregătire:

1 februarie: CSM Slatina;

4 februarie: Gloria Buzău;

8 februarie: Muscelul Câmpulung Elite;

10 februarie: Unirea Slobozia;

11 februarie: Farul Constanța;

18 februarie: FC Brașov.

Dinamo, a ales Săftica și Buftea

Ovidiu Burcă a explicat de ce preferă ca antrenamentele să nu se desfășoare în baza de pregătire de la Săftica:

”Vom rămâne pe plan local, vom rămâne la Săftica. Începând de săptămâna această vor veni și ploi, e diferență între temperaturile dintre noapte și zi. Tot ce am făcut, să dăm cu îngrășământ pe teren, am distruge total gazonul dacă am face antrenamente la Săftica. Va fi îngheț în primele ore ale dimineții, varianta cea mai viabilă este să facem pe teren sintetic.

Am discutat pentru Buftea, antrenamentele tehnico-tactice vor fi la Buftea, partidele amicale încercăm să le facem pe terenuri sintetice. La Buftea este un teren de nouă generație, de bună calitate. La volumul de antrenamente din această perioadă, suprafața de teren este foarte importantă. Nu este bine să schimbi suprafețele de teren, orice schimbare deasă, poate să aducă accidentări dese, cum ar fi tendinita”, a explicat Ovidiu Burcă.

CITESTE SI:

Decizia luată de FRF, pentru comportamentul lui Vali Lazăr din meciul amical cu Dinamo

Ricardo Grigore, OUT de la FCU Craiova! Posibilă revenire la Dinamo după jumătate de sezon

Meciul de pregătire cu numărul TREI a fost anulat

3 gânduri despre &8222;Marius Tomozei vrea să rămână în ”haită”&8221;

Lasă un răspuns