Ricardo Grigore: ”Nu revin la Dinamo”. Vezi care este cauza

Ricardo Grigore, 23 de ani, a semnat vineri, rezilierea contractului cu FCU Craiova. Deși a plecat, vara trecută, de la Dinamo în băniei, fundașul crescut la Centrul de Copii și Juniori din Ștefan cel Mare nu poate reveni la Dinamo.

Suporterii dinamoviști se gândeau că ”Rici”, ar putea reveni în ”haită”. Totuși, interdicția la transferuri a clubului nostru împiedică acest lucru, chiar dacă Grigore a plecat sub formă de împrumut. Fapt explicat chiar de fotbalist și confirmat de administratorul special al lui Dinamo, Vlad Iacob.

”Nu revin la Dinamo. Echipa are interdicție la transferuri și nu mă pot întoarce. În momentul de față, îmi caut altă echipă. Am plecat sub formă de împrumut, dar acesta era valabil până la 30 iunie.

Eu, reziliind acum cu FCU, sunt jucător liber de contract și ar însemna o nouă legitimare pentru Dinamo, lucru care nu este permis acum din cauza interdicției”, ne-a transmis Ricardo Grigore prin prietenii noștri de la playsport.ro.

Vlad Iacob a confirmat pentru pentru aceiași sursă, că: ”Ricardo Grigore a fost împrumutat la FCU. Sunt discuții pe care clubul le poartă cu el, dar, până nu este ridicată interdicția la transferuri, nu putem să-l legitimăm.

Am discutat acest aspect cu directorul sportiv (n.r. – Mihai Matei), iar o eventuală venire a lui Grigore ar însemna o nouă legitimare, pentru că noi îl dădusem împrumut până la vară. Repet, cât timp avem interdicția, nu-l putem legitima”.

Ricardo Grigore a bifat 13 apariții la FCU, în această stagiune. Zece au fost în Superligă, însă fundașul a fost pe teren doar 461 de minute. Sub jumătate din meciurile de campionat au reprezentat partide ca integralist pentru Grigore.

În celelalte, acesta a intrat pe parcurs.

Ricardo Grigore a fost împrumutat în vara trecută de U Craiova 1948 de la Dinamo pentru un sezon în schimbul sumei de 25.000 de euro.

CITESTE SI:

Ștefan Fara și-a găsit echipă după despărțirea de Dinamo

Marius Tomozei vrea să rămână în ”haită”

Decizia luată de FRF, pentru comportamentul lui Vali Lazăr din meciul amical cu Dinamo

Publicitate

3 gânduri despre &8222;Ricardo Grigore: ”Nu revin la Dinamo”. Vezi care este cauza&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s