Dusan Uhrin jr. a vorbit, despre restanțele salariale avute la Dinamo

La finalul săptămânii trecute, Dinamo a anunţat că Red&White 2022 Management a devenit noul acţionar majoritar al societăţii, după ce a preluat 80,7758% dintre actiuni.

Totuși, problemele vechi persistă la clubul nostru. Dusan Uhrin jr. (55 de ani), tehnicianul care a fost la cârma echipei la barajul de retrogradare/promovare cu U Cluj, mai are de încasat 12.800 de euro, sumă ce reprezintă restanțe salariale, reprezentând datorii curente.

Cehul a vorbit despre situația actuală pe care o are cu clubul nostru și a recunoscut că a avut o discuție cu Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, în cursul săptămânii trecute.

Conform Buletinului de insolvență pe luna ianuarie 2023, și Dusan Uhrin jr. apare cu o sumă în tabel. Aici intervine, însă, o problemă. Antrenorul își cere drepturile pe două luni, mai și iunie 2022, adică 12.800 de euro. În caz contrar, a cerut intrarea în faliment a clubului.

În schimb, RTZ, administratorul judiciar, încearcă să demonstreze că cehul nu a mai fost la muncă în luna iunie. Astfel, dacă li s-ar da câștig de cauză în acest sens, bucureștenii ar trebui să plătească doar 6.400 de euro.

Tehnicianul celor de la Viagem Pribram, liga secundă din Cehia, spune: ”Da, am bani de primit de la Dinamo. M-a sunat Vlad Iacob, săptămâna trecută, pentru a amâna plata restanțelor până la vară.

Nu știu dacă pot intra în faliment sau nu. I-am dat numele avocatului eu. Va trebui să vorbească cu el, eu nu pot să zic nimic altceva. Totul depinde de avocatul meu, practic, el va lua decizia pentru mine, sigur, după ce vom discuta. Până acum am vorbit doar prin telefon. Sunt mai degrabă trist decât supărat pe ceea ce se întâmplă, pe întreaga situație”, a spus Uhrin jr. potrivit ProSport.

3 mandate a avut Dusan Uhrin jr. la Dinamo: 2019-2020, 2021 și 2022.

4 victorii a bifat Dinamo în ultimul mandat al lui Dusan Uhrin jr. în Ștefan cel Mare.

CITESTE SI:

Nicolae Badea, despre marile greșeli care au dus-o pe Dinamo pe marginea prăpastiei

Video I Moment special la Dinamo – Unirea Constanța. Gemenii Irimia au debutat împreună la seniori: ”Este un vis îndeplinit pentru noi”

Nicolae Badea, reacție după vânzarea lui Dinamo

3 gânduri despre &8222;Dusan Uhrin jr. a vorbit, despre restanțele salariale avute la Dinamo&8221;

Lasă un răspuns