Noii acționari trebuie să rezolve problema Andrei Radu: ”Am discutat cu Andrei și voi încerca să mai discut”

Actualii acționari majoritari ai lui Dinamo, Eugen Voicu și Andrei Nicolescu au avut parte în ultimele zile de o imensă publicitate pe bună dreptate, însă de acum trebuie să rezolve problemele care persistă la clubul nostru.

Potrivit ultimelor informații apărute, Andrei Radu (26 de ani), în prezent la PAS Giannina, în prima ligă din Grecia, se pregătește să ceară falimentul clubului Dinamo după ce conducerea nu i-a mai plătit o a doua tranșă de 8.000 de euro conform înțelegerii din momentul rezilierii contractului dintre cele două părți.

Este una dintre multele probleme pe care Eugen Voicu și Andrei Nicolescu, trebuie să le rezolve, altfel procesul insolvenței va avea de suferit, la fel și echipa, care riscă să nu obțină nici măcar certificarea pentru noul sezon de Liga 2, cu toate că gândul este mai departe, la SuperLigă.

În situația lui Andrei Radu, în momentul rezilierii contractului cu Dinamo, în luna iunie a anului 2022, fundașul stânga avea de încasat 48 de mii de euro. Șefii clubului i-au spus că îi pot da din acești bani doar 16.000 de euro. S-au înțeles să îi plătească pe loc 8.000 de euro, iar o a doua tranșă de 8.000 de euro să îi fie achitată jucătorului în decembrie 2022, lucru care nu s-a întâmplat.

Potrivit ProSport, Radu a notificat clubul, nu a primit niciun răspuns, iar acum, vrea să se unească cu un fost coechipier, la rândul lui bani neprimiți, pentru a cere împreună falimentul.

Șefii dinamoviști se bazau pe faptul că Andrei Radu nu poate cere falimentul dacă datoria față de el este mai mică de 10.000 de euro, însă prin această unire cu un fost coleg se depășește această sumă.

Vlad Iacob a oferit detalii despre această nouă situație de la club

”Eu am discutat cu Andrei Radu și voi încerca să mai discut în continuare cu el ca să găsim până la urmă o soluție. Voi încerca să discut cu toți creditorii. Vă dați seama că este foarte important să obținem licența. Avem o problemă și cu domnul Uhrin, e și făcută din partea dânsului o astfel de cerere, dar vom vedea cum o să rezolvăm și problema asta. Noii noștri acționari știau de aceste lucruri”, a spus Iacob pentru ProSport.

În aceeași situație este și antrenorul Dusan Uhrin, cel care mai are de încasat 12.800 de euro. Deranjat că nu a primit niciun răspuns și nu a fost băgat în seamă, cehul ar fi cerut falimentul lui Dinamo.

Conform Buletinului de insolvență pe luna ianuarie 2023, și Dusan Uhrin jr. apare cu o sumă în tabel. Aici intervine, însă, o problemă. Antrenorul își cere drepturile pe două luni, mai și iunie 2022, adică 12.800 de euro. În caz contrar, a cerut intrarea în faliment a clubului.

În schimb, RTZ, administratorul judiciar, încearcă să demonstreze că cehul nu a mai fost la muncă în luna iunie. Astfel, dacă li s-ar da câștig de cauză în acest sens, bucureștenii ar trebui să plătească doar 6.400 de euro.

Dusan Uhrin jr. a vorbit despre situația actuală pe care o are cu clubul nostru și a recunoscut că a avut o discuție cu Vlad Iacob

CITESTE SI:

Dusan Uhrin jr. a vorbit, despre restanțele salariale avute la Dinamo

Nicolae Badea, despre marile greșeli care au dus-o pe Dinamo pe marginea prăpastiei

Video I Moment special la Dinamo – Unirea Constanța. Gemenii Irimia au debutat împreună la seniori: ”Este un vis îndeplinit pentru noi”

Publicitate

3 gânduri despre &8222;Noii acționari trebuie să rezolve problema Andrei Radu: ”Am discutat cu Andrei și voi încerca să mai discut”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s