Ioan Andone a tras concluziile după schimbarea acționariatului din Ștefan cel Mare

Dinamo și-a schimbat radical structura acționariatului după ce Dorin Șerdean și-a cedat pachetul majoritar către societatea ”Red & White”.

În urma acestor acorduri, Eugen Gheorghe Voicu și Andrei Nicolescu, reprezentanții noului acționar majoritar, vor coordona un proiect integrat de reorganizare a clubului.

Noua schimbare din ”haită” este mult discutată de oamenii de fotbal și nu numai. Acum, a venit rândul și fostului fotbalist și antrenor din Ștefan cel Mare, Ioan Andone să își spună punctul de vedere despre schimbările, din ultima perioadă, care au avut loc la Dinamo.

Ioan Andone susține că nu se așteaptă la minuni din partea noilor acționari de la Dinamo, despre care spune că nu vor ”pompa” bani în club. Însă, totodată, are încredere că aceștia vor reuși să rezolve problemele financiare care macină clubul nostru.

”Să sperăm că sunt niște oameni serioși. Nu-i cunosc (n.r. pe noii acționari). Cu Andrei Nicolescu m-am întâlnit o singură dată, în Pipera, era cu Daniel Pancu. Eu sper să rezolve lucrurile. Dinamo e un brand.

Fotbalul românesc are nevoie de Dinamo, nu poate să dispară așa… Din declarațiile lor… nu o să pompeze bani, așa… hai că pompăm bani. Au un plan, din ce am citit. O să vedem.

Le va fi foarte greu (n.r. să promoveze în acest sezon), cu toate că au avut acum, la sfârșit, câteva meciuri foarte bune, dar le va fi foarte greu. Va fi o luptă de durată să-și rezolve toate problemele, în special acelea financiare. Nu mă aștept la minuni. Să-și rezolve problemele financiare și, după aceea, să se gândescă mai departe”, a declarat Ioan Andone, pentru as.ro.

Eugen Voicu: ”Nu intră în atenția noastră să colaboram cu foști sportivi pe poziția de management”

La începutul acestei săptămâni, noii acționari au susținut o conferință de presă. Eugen Voicu, unul dintre finanțatorii clubului, a fost întrebat, dacă se gândesc să coopteze foste glorii în noul proiect al clubului nostru.

Acesta, a răspuns imediat și a declarat că, în momentul de față, nu se află în discuții cu nicio fostă glorie, pentru a veni pe o poziție de management, însă nu exclude ca, în viitor, o astfel de mutare să aibă loc.

”Ele sunt bine-venite alături de noi, nu știu dacă experiența pe care o au mulți dintre ei este cea pe care ne-o dorim noi.

Nu spunem nu, evident mai sunt si excepții… dar în planul nostru, astăzi, nu intră în atenția noastră să colaboram cu foști sportivi pe poziția de management”, a declarat Eugen Voicu, în cadrul unei conferințe de presă.

Dinamo în drum spre PLAY-OFF

Echipa noastră a început perfect noul an și are două victorii din tot atâtea posibile. În prima rundă din 2023, „câinii” au trecut cu un zdrobitor 6-0 de Unirea Constanța, pentru ca în weekend-ul trecut să o învingă pe CS Șelimbăr, în deplasare, cu 2-1.

Dinamo pare a avea cea mai ușoară misiune când vorbim de adversarul direct, unul aflat într-o perioadă dificilă, Poli Timișoara. Bănățenii au pierdut primele două meciuri din 2023, 1-3, cu Dumbrăvița, și 1-3, cu Poli Iași, și ocupă locul 19 în clasament.

Înainte de primul meci din acest an, jucătorii au fost vizitați în cantonament de Andrei Nicolescu, cel care deține 60% din firma Red&White, care a preluat acționariatul clubului.

Acesta le-ar fi promis jucătorilor echipei o primă de 20.000 de euro în cazul în care câștigă toate cele 3 partide rămase din sezonul regulat și se califică în play-off.

De asemenea, fotbaliștii au primit unul dintre salariile restante, iar acum se află la doar 90 de minute de această primă consistentă oferită de cei din noua conducere.

Vlad Iacob a comentat un posibil scenariu în care Dinamo ratează play-off-ul Ligii 2

În ultima etapă din sezonul regulat al Ligii 2, Dinamo o întâlnește pe Poli Timișoara, duminică, de la ora 13:00, pe stadionul Arcul de Triumf.

Înainte de ultima etapă din sezonul regulat, administratorul special de la Dinamo a vorbit despre situația din vestiar, spunând că toată lumea este optimistă cu privire la accederea în play-off.

Vlad Iacob a punctat că nu vor fi luate măsuri drastice în cazul în care echipa nu-și va îndeplini acest obiectiv, urmând a lua de la capăt lupta pentru revenirea în primul eșalon în sezonul următor.

„Atmosfera la echipă e una bună, privesc cu încredere către această partidă, am speranța că vom obține un rezultat mult așteptat, anume victoria, și vom reuși astfel să accedem în play-off.

Obiectivul nostru pentru actuala stagiune a fost să ne luptăm pentru play-off. Toată lumea își dorește ca Dinamo să fie în play-off și să revină în Liga 1, ar fi benefic pentru tot fotbalul românesc.

Nu avem altceva de făcut decât să terminăm sezonul și să o luăm de la capăt, nu există o consecință dramatică, dar e un scenariu pe care nu ni-l dorim”, a declarat Vlad Iacob.

CITESTE SI:

Rezultat surpriză în ultimul meci al etapei! Calcule pentru play-off

Volei feminin I Mihaela Pamfil și Adina Roșca, anunță calificarea în Final Four-ul Cupei României

Mesaj important din partea programului DDB după schimbarea acționariatului din Ștefan cel Mare

3 gânduri despre &8222;Ioan Andone a tras concluziile după schimbarea acționariatului din Ștefan cel Mare&8221;

Lasă un răspuns