Video I Ovidiu Burcă, mesaj de apreciere pentru unul dintre cei mai devotați dinamoviști: ”Reprezintă o entitate aparte!”

Suporterii dinamoviști au ținut echipa pe linia de plutire în momentele foarte grele din iarnă, dar nu numai.

Aportul fanilor la susținerea activității de la Săftica nu ar fi fost posibilă fără implicarea administratorului bazei Săftica, Iustin Maximilian. Suporterul dinamovist din Constanța care le oferă cele mai bune condiții, elevilor lui Ovidiu Burcă în cantonamentul din baza de antrenament, Săftica.

Antrenorul lui Dinamo, a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Iustin, pentru munca depusă în slujba lui Dinamo și pentru tot ce a făcut de când a venit la echipă.

”Reprezintă o entitate aparte, instituție în Dinamo, a făcut lucruri extraordinare. Să creeze această emulație în jurul echipei, să canalizeze energiile fanilor către echipă, a fost fantastic. Repararea vestiarului a fost o picătură într-un ocean pentru tot ce a făcut pentru noi. Ne-a fost de mare ajutor și nu numai ca muncă, personalitate, cunoaște din tainele umane, el este și frate, tată, unora dintre ei.

Îmi aduc aminte ceea ce făcea el înainte, mergem cu foștii colegi, cu Zicu, Tames, Grigorie, era stareț la mănăstirea Sfântul Andrei, ceea ce a putut să facă pentru Dinamo, să renunțe la un statut dobândit cu multă muncă și să ajungă să vină alături de noi, să muncească la modul cum a muncit, reprezintă sacrificiul suprem pentru echipa pe care o iubește”, a declarat Ovidiu Burcă.

Video I Ovidiu Burcă, mesaj de aprecier și noi detalii de la Săftica

Video I Transformarea vestiarului

CITESTE SI:

Avancronică I Unirea Dej – Dinamo București

CCA a anunțat arbitrul de la Unirea Dej – Dinamo București

”Dinamo e cea mai puternică echipă din România”

3 gânduri despre &8222;Video I Ovidiu Burcă, mesaj de apreciere pentru unul dintre cei mai devotați dinamoviști: ”Reprezintă o entitate aparte!”&8221;

Lasă un răspuns