Andrei Nicolescu, reacționează după victoria lui Dinamo cu Oțelul. Ce spune despre derby-ul cu Steaua

Dinamo București a câștigat categoric cu Oțelul Galați, scor 3-0.

Echipa noastră a marcat de trei ori și a cucerit, astfel, trei puncte importante în play-off-ul Ligii a 2-a.

Andrei Nicolescu, președintele lui Dinamo, a vorbit după meci și a evidențiat faptul că se bucură pentru reușitele lui Lamine Ghezali și Bogdan Țîră. De asemenea, oficialul ”câinilor roșii” a mai precizat că evoluția arătată de trupa din Șoseaua Ștefan cel Mare a fost cât se poate de solidă.

”E o zi mare pentru noi, cu două evenimente pozitive, după aprobarea Planului de Reorganizare. Important e că pe lângă scor am controlat meciul de la un capăt la celălalt. Băieții au arătat ce pot să facă.

Mă bucur pentru pentru reușitele lui Ghezali și Țîră, își doreau de mult timp golurile. Evoluția întregii echipe a fost foarte, foarte solidă. Rămânem modești, a fost încă un pas, luptăm în fiecare meci și vom vedea la sfârșit ce se întâmplă.

Noi am venit și am zis că vom face lucrurile pas cu pas. Chiar dacă nu se văd în exterior, ne ținem de planul nostru. Ne concentrăm pe licențiere. Se mai întâmplă și lucruri bune. Suntem într-o zonă în care creștem constant”, a spus Andrei Nicolescu.

Președintele lui Dinamo a prefațat deja meciul cu CSA Steaua: ”Va fi o luptă crâncenă!”

Andrei Nicolescu a evidențiat faptul că își dorește să fie spectacol și în tribune la derby-ul cu ”militarii”. De asemenea, conducătorul formației din Șoseaua Ștefan cel Mare a precizat că e sigur că echipa va da tot ce are mai bun în dotare.

”Eu îmi doresc să fie și în tribune un spectacol, galeriile să se respecte. Pe teren va fi o luptă crâncenă, dar sunt sigur că vom face o foarte bună partidă”, a mai spus Andrei Nicolescu.

Dinamo – Oțelul Galați 3-0

După o primă repriză tăcută, ”câinii roșii” au dat startul recitalului în partea a doua. Elevii lui Ovidiu Burcă au dat lovitura mai întâi prin Lamine Ghezail (minutul 62). Algerianul a mai înscris o dată și pe final (minutul 87).

Cătălin Țîră a blocat tabela în minutul 90+4 la 3-0, iar Dinamo a beneficiat de trei puncte importante în lupta pentru accederea în primul eșalon al României, Superliga.

Clasamentul din Liga 2 (play-off)

Poli Iași – 44 puncte;
CSA Steaua – 43p;
Oțelul Galați – 39p;
DINAMO – 38p;
Gloria Buzău – 33p;
Unirea Dej 32p.

Programul etapei a patra din Liga 2:

Oțelul – Gloria Buzău | joi, 13 aprilie, ora 20:00;

Poli Iași – Unirea Dej | sâmbătă, 15 aprilie, ora 14:15;

Steaua – DINAMO| marți, 18 aprilie, ora 19:00.

CITESTE SI:

Video I Cătălin Țîră a povestit cum a trăit primul său gol marcat într-un meci de campionat

Video I Ultimele informații despre filmul: ”Prima oară-i gratis”!

Avancronică I CSM Constanța – Dinamo București

3 gânduri despre &8222;Andrei Nicolescu, reacționează după victoria lui Dinamo cu Oțelul. Ce spune despre derby-ul cu Steaua&8221;

Lasă un răspuns