Video I Cătălin Țîră a povestit cum a trăit primul său gol marcat într-un meci de campionat

Dinamo București a învins vineri, pe teren propriu, scor 3-0, formaţia Oţelul ”ÎnGălaţi”, în etapa a treia a play-off-ului din Liga 2.

Dinamovistul Cătălin Ţîră a marcat împotriva moldovenilor în minutul 95 și cum spun suporterii: ”Le-a băgat mortul în casă”! 😜

Atacantul lui Dinamo a avut și o primă reacție la finalul partidei de pe Arcul de Triumf și a povestit pentru FC Dinamo București, cum a trăit prima reușită.

”Într-adevăr, sunt foarte fericit că am reușit să marchez astăzi, îmi doream să marchez într-un meci oficial de campionat. Un meci greu, o echipa care se bate la promovare, cu un antrenor bun, cu fizic, dar bucuroși că am reușit să câștigăm.

A fost un meci greu, sunt o echipă foarte bună, organizați, pressing foarte sus, au jucători cu calitate și forță, i-am prins pe contraatac pe final și am reușit să marchez și eu. Să câștigăm este cel mai important, trei puncte să ne îndeplinim obiectivul, să promovăm.

Când joci la Dinamo este normal, le mulțumesc că vin într-un număr foarte mare, fac eforturi să ajute și clubul, sunt foarte importanți. Este o revanșă de luat, este un derby, se joacă la ei acasă. Chiar dacă nu au drept de promovare, nu se vor da la o parte în derby, vor da totul pentru a câstiga, nu ne gândim la egal, este un meci important și vrem să câștigăm. Trebuie să promovăm direct!”, a declarat Cătălin Țîră.

Video I Cătălin Țâră i-a trimis acasă pe gălățeni

Video I Dinamo – Oțelul 3:0

Echipele de start:

Dinamo: Oncescu – Moura, Giafer, Patriche, Amzăr – Larrucea, Neluț Roșu, Dani Iglesias – Iulian Roșu, Lamine Ghezali, Ahmed Bani

Rezerve: Dujmovic, Bena, Țîră, David Irimia, Valentin Borcea, Alexandru Irimia, Alin Șerban, Alexandru Pop, Andrei Florescu

Oțelul Galați: Dur-Bozoancă – Andrei Rus, Sîrghi, Yabre, Panait – Cisotti, Zivulic, Gorovei – Mitoi, Cîrjan, Ursu

Rezerve: Pop, Nedelea, Scocîlcă, Neagu, Chirițoiu, Nica, Jardan, Adăscăliței, Fatai

Grație acestui succes, Dinamo este la un singur punct de locul 3, ocupat chiar de Oțelul Galați, loc care duce direct în Liga 1, ținând cont că CSA Steaua, ocupanta locului secund actualmente, nu are drept de promovare.

În clasamentul play-off-ului din Liga 2 Dinamo este pe locul 4, cu 38 de puncte, iar Oţelul ocupă locul al treilea, cu 39 de puncte.

Dinamo evoluează în etapa viitoare împotriva echipei CSA Steaua.

Cu șapte puncte după primele trei etape din play-off-ul Ligii 2, Dinamo ocupă locul patru în clasament, cu 38 de puncte.

Clasamentul din Liga 2 (play-off)

Poli Iași – 44 puncte;
CSA Steaua – 43p;
Oțelul Galați – 39p;
DINAMO – 38p;
Gloria Buzău – 33p;
Unirea Dej 32p.

Programul etapei a patra din Liga 2:

Oțelul – Gloria Buzău | joi, 13 aprilie, ora 20:00;

Poli Iași – Unirea Dej | sâmbătă, 15 aprilie, ora 14:15;

Steaua – DINAMO| marți, 18 aprilie, ora 19:00.

CITESTE SI:

Video I Ultimele informații despre filmul: ”Prima oară-i gratis”!

Avancronică I CSM Constanța – Dinamo București

Video I Suparare mare IN galati: ”E clar ca trebuie sa analizez foarte bine echipa”

3 gânduri despre &8222;Video I Cătălin Țîră a povestit cum a trăit primul său gol marcat într-un meci de campionat&8221;

Lasă un răspuns