Video I Ultimele informații despre filmul: ”Prima oară-i gratis”!

”Prima oară-i gratis”, este un film despre farsa făcută de dinamovişti, susținătorilor de la FCSB.

Fanii dinamoviști vor trăi viața ca în filme. Membrii proiectului ”Doar Dinamo București”, pregătesc un film documentar despre farsa făcută de aceștia susținătorilor din Berceni în meciul cu Manchester City.

Un proiect care părea la un moment dat că este mort, că nu va mai fi realizat, dar veștile sunt excelente pentru fanii dinamoviști.

În cadrul emisiunii ,,Dinamo 7/9” de la Playsport a fost invitat actorul Alex Conovaru, care are un rol important în cadrul filmului. Acesta a vorbit despre stadiul proiectului.

”Filmările au început în decembrie, am filmat până la 30% din film în decembrie. Arată senzațional, filmat cu aparatură de ultimă generație. Regizorul Laviniu Lazăr este un tipicar pentru cei care îl cunosc, un fel de Stanley Kubrik, care filma o groază de duble când făcea o scenă. Așa și Laviniu face, este ingenios, este doritor să iasă proiectul. Filmările se reiau în mai, se termină în iunie sau iulie.

Știu că lumea așteaptă, nu aș putea să spun că filmul va fi văzut anul acesta. Se termină filmările și urmează post-producția, care durează cam un an. Dar la cum lucrează Laviniu, care montează și în timp real, s-ar putea să avem o surpriză, nu vreau să dau speranțe aiurea.

Este un film care prezintă o poveste pe care nu doar dinamoviștii o vor aprecia. Este un film de acțiune, este și comedie pe alocuri, nici nu are cum să fie. Este ușor romantat pe alocuri de dragul filmului, dar respectă realitatea și ce s-a întâmplat. S-a filmat la Cluj, Oradea, va fi București, mai sunt cadre pe Autostrada Soarelui. Nucleul puternic și foarte mic care a știut, e bine că s-a ținut așa. Toți cei care au știut vor avea câte un rol. Nu am voie să spun foarte mult contractual, filmul arată foarte occidental. Este un film bun, de acțiune, sper să iasă până la capăt.

Au fost probleme legate de buget, de implicare, de distribuție, dar Laviniu a vrut să îl facă când a știut că are toate elementele, locațiile. Oradea seamănă puțin cu Praga, este un cadru care se întâmplă la Praga, cu autocarul Stelei în 2016.”

Toată povestea a avut un punct culminant, a fost o concluzie, ce s-a întâmplat pe Arena Națională pe 16 august. A fost surpriză, fimul este despre cum s-a pregătit. Acolo s-a născut povestea cu Doar Dinamo București. Băieții o băgau subliminal, lumea începuse să observe. Partea a doua ”Doar Dinamo București”, a două oară ar fi pe bani.

Ce s-a întâmplat în pandemie, aș face un documentar, fenomenul ”Doar Dinamo București”, faptul că stăm de vorba, că suntem în liga a două, dar nu mai este cenușiul ăla, avem speranță, tonus, a pornit atunci. Au venit niște oameni, așteptăm cel mai bun de la ei. Aș face un documentar, cu oameni implicați”, a spus actorul Alex Conovaru în cadrul emisiunii dedicate suporterilor dinamoviști de la Playsport, ”Dinamo 7/9”.

CITESTE SI:

Avancronică I CSM Constanța – Dinamo București

Video I Suparare mare IN galati: ”E clar ca trebuie sa analizez foarte bine echipa”

Ahmed Bani, discurs după ce ”câinii” și-au făcut damblaua și cu Oțelul

3 gânduri despre &8222;Video I Ultimele informații despre filmul: ”Prima oară-i gratis”!&8221;

Lasă un răspuns