”Babicu” vrea să uite cât mai repede meciul cu Dinamo

Înfrângerea clară suferită de Oțelul pe terenul lui Dinamo l-a nemulțumit profund pe Cristi Munteanu. Fostul dinamovist în vârstă de 48 de ani, a vorbit, după meciul dintre Dinamo și Oțelul, 3-0.

Conducătorul Galațiului a încercat să găsească motivele eșecului, pe care l-a catalogat drept ”un duș foarte rece”. Poate că înfrângerea se va reflectat pozitiv în jocul SC Oțelul, în rundele rămase de jucat în play-off, dar detaliul nu s-a confirmat după partida de debut, cu Poli Iași, tot pierdută.

Faptul că Dorinel Munteanu nu a fost pe banca tehnică, văzând partida de la televizor, a fost o remarcă a lui Cristian Munteanu, considerând că absența s-a văzut cumva în jocul echipei.

Nici fotbaliștii, însă, nu au încercat să evolueze pentru Dorinel Munteanu, după cum a spus conducătorul, din partea cărora se aștepta la mai mult. Să își dorească o evoluție și pentru bucuria antrenorului care nu a avut voie pe stadion.

Chiar dacă fundașul Cristian Sîrghi a declarat că atmosfera de pe ”Arcul de Triumf” nu a influențat evoluția echipei, Cristian Munteanu a fost de altă părere la interviuri, anume că presiunea s-a simțit în modul în care a evoluat SC Oțelul.

”Sunt foarte dezamăgit, vă dați seama, Am pierdut un meci. E un duș foarte rece! Ideea e că trebuie să ne trezim. Mai avem șapte meciuri de jucat, nu e nimic pierdut, dar îmi pare rău că am cedat de o asemenea manieră în acestă seară. Am încredere că echipa se va trezi și că vom câștiga meciurile viitoare.

E foarte greu când nu ai antrenorul principal, e dificil. Și jucătorii, probabil, s-or fi simțit singuri fără antrenor pe bancă. Asta nu scuză niciun rezultat, dar era nevoie ca jucătorii să facă tot posibilul să joace și pentru Dorinel, chiar dacă el nu a fost lângă ei.

Când pierzi cu 3-0 nu mai ai nimic de spus. Da, a câștigat echipa mai bună în acestă seară, dar noi va trebui să ne trezim, pentru că nu așa trebuie să ne prezentăm. E o înfrângere, de mâine începe munca și trebuie să ne revenim cât mai repede.

Dinamo a fost împinsă de public, de suporteri de la spate. Consider că ăsta e atuul numărul unu al echipei Dinamo. Și la noi, la Galați, se joacă cu zece mii de suporteri și nu înțeleg de ce echipa a fost așa precipitată în această seară”, a spus ”Babicu”.

Dinamo – Oțelul Galați 3-0

După o primă repriză tăcută, ”câinii roșii” au dat startul recitalului în partea a doua. Elevii lui Ovidiu Burcă au dat lovitura mai întâi prin Lamine Ghezail (minutul 62). Algerianul a mai înscris o dată și pe final (minutul 87).

Cătălin Țîră a blocat tabela în minutul 90+4 la 3-0, iar Dinamo a beneficiat de trei puncte importante în lupta pentru accederea în primul eșalon al României, Superliga.

Clasamentul din Liga 2 (play-off)

Poli Iași – 44 puncte;
CSA Steaua – 43p;
Oțelul Galați – 39p;
DINAMO – 38p;
Gloria Buzău – 33p;
Unirea Dej 32p.

Programul etapei a patra din Liga 2:

Oțelul – Gloria Buzău | joi, 13 aprilie, ora 20:00;

Poli Iași – Unirea Dej | sâmbătă, 15 aprilie, ora 14:15;

Steaua – DINAMO| marți, 18 aprilie, ora 19:00.

CITESTE SI:

Andrei Nicolescu, reacționează după victoria lui Dinamo cu Oțelul. Ce spune despre derby-ul cu Steaua

Video I Cătălin Țîră a povestit cum a trăit primul său gol marcat într-un meci de campionat

Video I Ultimele informații despre filmul: ”Prima oară-i gratis”!

3 gânduri despre &8222;”Babicu” vrea să uite cât mai repede meciul cu Dinamo&8221;

Lasă un răspuns