Atmosferă de derby în Ghencea la CSA Steaua – Dinamo București

Astăzi se joacă partida din etapa a 4-a, dintre Dinamo și Steaua, pe stadionul Ghencea de pe lângă capitală.

Derby-ul din Liga 2 a avut parte de un început incendiar și nu prin prisma evoluției fotbaliștilor, ci prin spectacolul pirotehnic făcut de galeriile ambelor echipe.

”Dinamo, sentimente aparte!”, a fost mesajul afișat de fanii lui Dinamo în scenografia pe care au făcut-o. De cealaltă parte, steliștii au avut probleme la coregrafie, pentru că rola pe care era afișat un desen s-a blocat în timp ce ultrașii încercau să o deruleze.

Nici incidentele nu au lipsit, fanii steliști de la tribuna II au încercat să rupă cordonul de stewarzi și să pătrundă în sectorul destinat fanilor rivali, după ce dinamoviștii au aruncat cu fumigene în ei, însă aceștia au fost opriți de forțele de ordine.

În minutul 16 al confruntării, Răzvan Patriche l-a faultat pe Țvetelin Ciunciukov în careu, iar arbitrul George Găman a decis să acorde penalty pentru „militari”, moment în care suporterii s-au enervat și au început să arunce cu bețele de la steaguri, lovitura de pedeapsă fiind executată la poarta în spatele căreia se aflau fanii ”câinilor”.

Ultrașii lui Dinamo au aruncat cu mai multe obiecte în teren, încercând să-l nimerească pe Bogdan Chipirliu, care s-a bucurat în fața lor și le-a făcut semn să nu se mai agite, arătându-le și tricoul pe care îl poartă.

În cele din urmă, spiritele s-au liniștit și fanii celor două echipe au continuat să își încurajeze echipele, situația fiind sub control.

ECHIPELE DE START

Steaua: Dincă – Drăghici, Al. Sabău, Beța, L. Corbu – Ad. Popa, Bărbulescu, Șt. Pacionel, Bodișteanu – Chunchukov, Chipirliu;

Rezerve: Iancu – Oroian, Ad. Ilie, Enceanu, Balgiu, Ciocoteală, D. Matei, Kayondo, At. Trică.

DINAMO: Oncescu, Moura, Giafer, Patriche, Amzar, Larrucea, Iglesias, N.Rosu, I.Rosu, Bani, Ghezali;

Rezerve: Dujmovic, Bena, Tira, D.Irimia, Borcea, Serban, Pop, Florescu.

Partida va fi arbitrată de Găman George Cătălin, ajutat de Zamfir Doru și Corb Ioan Alexandru.

Toate declaraţiile şi reacţiile de la această partidă, pot fi găsite pe –->>> www.doardinamo.com

Partida va fi televizată de: DigiSport, OrangeSport și PrimaSport. Pentru dinamoviștii dinafara României, partida poate fi urmărită pe în direct pe canalul FRF.TV.

CITESTE SI:

Steaua – Dinamo. Cum arată primul 11 trimis de Ovidiu Burcă

Avancronică I CSA Steaua – Dinamo București

Mesajul superb al lui David Popovici de Paşte!

3 gânduri despre &8222;Atmosferă de derby în Ghencea la CSA Steaua – Dinamo București&8221;

Lasă un răspuns