Ovidiu Burcă reacționează după ”dușul rece” din Ghencea

Dinamo a cedat pe terenul Stelei, marți seară, în etapa a 4-a din play-off-ul Ligii 2.

Echipa noastră nu mai pierduse din noiembrie înainte de a veni în Ghencea pentru ”derby-ul României”, dar s-a ”îngropat” singură în meciul împotriva marii rivale, cu două gafe în prima jumătate de oră.

Răzvan Patriche a fost primul vinovat, după ce a comis un penalty halucinant, înainte ca Denis Oncescu să gafeze şi mai incredibil, numai 10 minute mai târziu.

Surprinzător, la finalul partidei, Ovidiu Burcă (43 ani) a precizat că înfrângerea reprezintă un ”dușul rece” de care elevii săi aveau nevoie. Tehnicianul consideră că astfel se elimină presiunea pusă pe umerii lui Dinamo în ultima perioadă.

Totodată, Burcă a mărturisit că, în opinia sa, o promovare a celor de la CSA Steaua în acest an este imposibilă.

”Este o înfrângere care ne doare, ne pusesem mari speranțe, mai ales pentru suporteri. Nu știu dacă am făcut cea mai strălucită partidă, dar când faci asemenea greșeli, te pedepsesc adversarii. O primă repriză în care nu mi-a plăcut cum am controlat jocul. Prea puțină fluiditate în centrul terenului, a doua repriză mult mai bună, am avut și ocazii, dar rămânem cu această înfrângere care doare.

Nu știu care a fost organizarea acestui meci, dar nu mi se pare normal normal să venim cu 50 de minute înaintea partidei. Am vrut să prelungim începutul meciului, dar nu s-a putut. Ne-a scos din ritm, dar asta este. Se întâmplă astfel de lucruri la derby-uri, sper să nu fie ceva grav.

Nu o să arăt cu degetul spre arbitraj, încerc să stau departe de lucrurile astea, eu pot doar să mă duc la finalul meciului să le strâng mâna sau nu, astăzi nu am făcut-o.

A fost un duș rece pentru noi, care ne face bine. Nu am făcut un meci rău, dar uneori aceste înfrângeri vin bine, chiar dacă nu a venit în momentul potrivit. Echipa a crescut mult ca joc, ca omogenitate, dar sunt anumiți pași peste care nu poți să treci. E nevoie de răbdare. Am făcut progrese foarte mari. Trebuie să tragem anumite învățăminte și să luptăm până la final.

Steaua nu va avea drept de promovare în acest an, iar această inițiativă de lege e strigător la cer… nu cred că Steaua și suporterii lor au nevoie de un astfel de ajutor.

Nu poți să schimbi legi acum, ciudat, tocmai în săptămâna asta, mi se pare cel puțin straniu. Nu cred că legea va trece de Curtea Constituțională”, a spus Ovidiu Burcă, la finalul meciului.

CITESTE SI:

Dinamo, prima înfrângere în play-off după greșeli uriașe de arbitraj

Atmosferă de derby în Ghencea la CSA Steaua – Dinamo București

Steaua – Dinamo. Cum arată primul 11 trimis de Ovidiu Burcă

3 gânduri despre &8222;Ovidiu Burcă reacționează după ”dușul rece” din Ghencea&8221;

Lasă un răspuns