Doua lovituri de pedeapsa neacordate? Răspunsul lui Cătălin Țîră

Dinamo a ratat şansa de a se apropia de locurile direct promovabile. “Câinii” au pierdut derby-ul cu CSA Steaua, scor 2-0.

Arbitrajul din Ghencea a fost amplu discutat, eroarea de la golul doi a lui Găman nu poate fi contestată.

Au mai fost și alte momente controversate, cum ar fi fost cele două lovituri de pedeapsă neacordate la Cătălin Țîră în a doua repriză. Atacantul intrat în partea a doua a vorbit despre meciul pierdut, dar și despre cele două faze judecate împotriva lui Dinamo:

”A fost un meci destul de greu, nu am făcut o primă repriză foarte bună. Dar în a doua cred că am făcut un joc destul de bun, chiar dacă am rămas în 10 oameni. Se poate întâmpla să nu îţi iasă pasele, sper să ne revenim cât mai repede, pentru că avem meciuri importante şi obiectivul nostru este să promovăm.

Cu siguranţă a contat atmosfera, pentru că au fost jucători tineri şi nu sunt obişnuiţi cu această atmosferă, dar sunt jucători cu calitate şi eu am încredere în ei.

Am solicitat două penalty-uri, sunt sigur că au fost, știu ce am simțit în teren. La primul, am fost tras, la al doilea, mi-a dat în picior. Nu prea discut arbitrajul, nu e genul meu, să se pronunțe specialiștii.

Sperăm să câştigăm cu Iaşi şi să vedem ce va fi mai departe, pentru că sunt meciuri foarte importante. Noi încercăm să ne facem jocul, să nu ne uităm la ceilalţi. Chiar dacă sunt multe puncte distanţă vom vedea la final ce va fi, obiectivul nostru este să promovăm direct”, a spus Cătălin Țîră la finalul partidei.

În urma rezultatului din Ghencea, Dinamo a rămas cu 38 de puncte, şi este în continuare pe locul 4.

Clasamentul din play-off-ul Ligii a 2-a:

CSA Steaua 47 puncte;

Poli Iaşi 46 p.

Oţelul 42 p.

DINAMO 38 p.

Buzău 34 p.

Unirea Dej 34 p.

CITESTE SI:

Reacția conducerii după eșecul din derby: ”Azi n-a fost un arbitraj prea inspirat”

Ionel Dănciulescu, revoltat după Steaua – Dinamo: ”Greșeli impardonabile”

Ovidiu Burcă reacționează după ”dușul rece” din Ghencea

3 gânduri despre &8222;Doua lovituri de pedeapsa neacordate? Răspunsul lui Cătălin Țîră&8221;

Lasă un răspuns