Dinamo a intrat din nou în atenția investitorilor. Anunțul făcut în direct la TV: ”S-ar putea chiar săptămâna viitoare!”

Dinamo se află în cel mai ”negru” punct din istorie, după retrogradarea în Liga a 2-a. Oficialii lui Dinamo caută investitori, iar soluția ar putea veni chiar în această săptămână.

Se pare, că Răzvan Zăvăleanu este tot mai aproape de un acord cu un om de afaceri din România, care ar dori să preia clubul nostru.

Adrian Tomşa, patronul Clever Media, companie care deţine mai multe posturi TV, ar fi, potrivit playsport.ro, omul pe care oficialii dinamoviști încearcă să-l convingă să preia Dinamo.

Fostul dinamovist Costel Orac a dezvăluit că a purata o discuție cu Cornel Țălnar, care a rămas aproape de club, iar acesta i-a transmis că ”roș-albii” sunt la un pas de un cord cu un om de afaceri potent, preluarea clubului urmând să se concretizeze săptămâna viitoare.

”Singurul pe care l-am discutat a fost cu Țălnar, vizavi de speranțele care sunt ca să vină cineva să investească la echipă și mi-a spus că sunt speranțe și că s-ar putea chiar săptămâna viitoare lucrurile să intre pe un făgaș normal”, a spus Costel Orac, la Pro Arena.

Adrian Tomşa este acționar și în compania care deține drepturile de televizare ale Ligii 1 și care plătește către LPF 28 de milioane de euro/sezon.

Dacă o va prelua pe Dinamo, Tomșa va avea de achitat 500.000 de euro în schimbul pachetului de acțiuni deținut de Dorin Șerdean (72%), plus 7.000.000 de euro datoriile clubului.

Răzvan Zăvăleanu confirmă negocierile: ”O să aducem pe cineva alături de noi”

Răzvan Zăvăleanu, a confirmat negocierile și a vorbit despre acest lucru.

”Sunt mai multe discuții cu mai mulți potențiali investitori, dar nu pot intra în amănunte pe tema asta, și sper ca una dintre ele să se materializeze. Eu speranțe am și am avut întotdeauna. Am și fost acuzat că arunc informații false pentru a ține suporterii aproape.

Nu știm nimic cert nici acum, nu e nimic semnat, dar speranța e că o să aducem pe cineva alături de noi. Cele mai mari probleme sunt legate de structura heterogenă a acționariatului și de dorința de a controla totul la Dinamo.

Din păcate, chiar nu am niciun termen, nu pot să zic că o să fie mâine sau peste două săptămâni. Cert este că DDB s-a comportat ca un acționar majoritar, știu că face acest lucru și în continuare. Nu cred că o discuție cu Șerdean o să fie încunanată cu succes.

Cine vrea să vină, e clar că să vină într-o situație în care nu sunt datorii și certuri între acționari”, a spus Răzvan Zăvăleanu.

CITESTE SI:

Florentin Petre este dispus să revină în Ștefan cel Mare

Ionuț Nedelcearu şi-a dat acordul pentru transfer. Unde poate ajunge fundaşul

Valentin Lazăr, gata să semneze cu Dinamo. Ce condiție a pus

3 gânduri despre &8222;Dinamo a intrat din nou în atenția investitorilor. Anunțul făcut în direct la TV: ”S-ar putea chiar săptămâna viitoare!”&8221;

Lasă un răspuns