Dinamo țintește toate punctele din meciul cu Csikszereda. Cum pregătește Burcă întâlnirea de la Miercurea Ciuc

Dinamo a terminat la egalitate, scor 0-0, duelul din etapa a 12-a cu CSM Slatina. Pentru ”câinii roșii” urmează o deplasare lungă, până în Miercurea Ciuc pentru duelul cu Csikszereda.

Partida este programată să se dispute, joi, 3 octombrie, de la ora 20:00, pe stadionul Municipal din Miercurea Ciuc.

Înaintea meciului de săptămâna viitoare, antrenorul lui Dinamo, Ovidiu Burcă, a vorbit despre jocul echipei, ce merge bine, ce nu funcționează încă, dar și cum vede meciul de joia viitoare cu Miercurea Ciuc.

”Ne pregătim să îl câștigăm, avem timp să îl pregătim, este o echipă solidă, puternică, am urmărit-o în câteva meciuri, va fi un meci foarte dificil, trebuie să reparăm erorile și să facem lucrurile ce depind de noi mai bine, să fim pregătiți pentru meciul cu Miercurea Ciuc.

Sunt meciuri care până la finalul acestei perioade vor decide echipele care merg în play-off. Avem câteva bătălii, simt că echipa este pregătită, vom merge la fiecare meci la victorie. Îmi doresc că noi să fim pregătiți, legat de noroc nu cred mult în noroc, cred în oameni pregătiți în momentele oportune.

Avem doi jucători cu ligamente rupte, cu anumite probleme medicale, aici e marea provocare, trebuie să rămânem concentrați pe linie sportivă, ele se vor remedia pe linie administrativă.

Antonio are o accidentare complicată, are o leziune totală de ligamente încrucișate, probabil 6 luni va lipsi, e tânăr, noi suntem alături de el și îi dorim multă sănătate. Am luat decizia să jucăm cu un tânăr în poartă, scoțându-l pe cel care ne-a adus liniște în poartă, eu sunt convins că tot lotul este pregătit să ducă ultimele bătălii.

E greu de gesionat cu locul U19, am avut unii jucători care au plecat, alții s-au accidentat, soluțiile pe care le avem nu sunt multe, cei care sunt au intrat, Denis a făcut un meci bun, vom vedea de la un meci la altul ce va face”, a spus tehnicianul lui Dinamo.

Ovidiu Burcă, reacție după partida cu CSM Slatina: ”Am făcut o primă repriză bună”

Ovidiu Burcă a analizat jocului făcut de Dinamo, dar și la problemele pe care le-a pus CSM Slatina, fosta sa echipă până să ajungă în Ștefan cel Mare.

(N.r. – Despre fazele penalty-urilor neacordate) ”Nu vreau să discut despre asta. Pe mine mă interesează jocul nostru, am făcut o primă repriză bună cred. Am avut șanse de gol, dar în repriza a doua, cu cât a trecut timpul, parcă am intrat în criză, ne-am precipitat, n-am mai gândit așa cum trebuie, chiar dacă am avut câteva situații chiar și pe final. În ultimii metri am avut prea puțină calitate, prea puțină personalitate.

Am avut ocazii, dar din păcate nu am fost clari în fața porții. Trebuie să lucrăm în continuare, să rămânem concentrați, mergem mai departe. A fost un meci complicat pentru că Slatina e o echipă foarte bună de contraatac, o cunosc foarte bine, am antrenat acolo.

S-a schimbat mult modelul de joc, dar Slatina e o echipă care defensiv pune probleme, e agresivă și dacă nu ai claritate, curaj, agresivitate în ultimii metri, se întâmplă să nu poți să ai ocazii.

Nu știu cum să încadrez rezultatul. Avem ocazii, nu ne pierdem echilibrul, răbdarea, chiar dacă e un meci complicat. În momentul în care ai multe ocazii și nu marchezi, echipa riscă să piardă echilibrul. Fundașii centrali, fundașii laterali, mijlocașii au reacționat, însă, bine la pierderea balonului.

A fost un meci pe care puteam să-l pierdem, dar rămâne rezultatul. Cred că a fost un meci cu o intensitate bună, dar în ultimii metri putem să facem mai mult”, a declarat Ovidiu Burcă despre partida Dinamo – CSM Slatina, de la Giurgiu, scor 0-0.

Antrenorul lui Dinamo a vorbit și despre schimbarea din primul 11:

Din păcate, a trebuit să luăm această decizie. Filip ne-a dat foarte multă siguranță pe linia porții, dar cred că Denis a făcut un meci bun. E un tânăr de perspectivă, chiar dacă are doar 17 ani. Are liniște, e calm și azi ne-a dat liniște în poartă”.

Dinamo, meci cu FK Miercurea Ciuc în runda următoare de Liga 2

În urma remizei din etapa a 12-a cu CSM Slatina, Dinamo a ajuns la cinci rezultate pozitive la rând în campionatul Ligii 2. După victoria cu Unirea Slobozia, scor 1-0,”câinii” au reușit să ia un punct cu Minaur Baia Mare, echipă nou-promovată în divizia a doua vara trecută, scor 1-1, iar apoi au învins la limită Ripensia, cu scorul de 1-0, și Metaloglobus, scor 2-1.

Programul următoarelor partide:

LIGA 2 (etapa 13)
AFK Csikszereda – DINAMO
joi, 3 noiembrie, ora 20:00, Miercurea Ciuc

CUPA ROMÂNIEI (faza grupelor, meciul 2)
DINAMO
 – Sepsi Sf. Gheorghe
marți, 8 noiembrie, ora 21:00

LIGA 2 (etapa 14)
DINAMO
 – CSC Dumbrăvița
duminică, 13 noiembrie, ora 11:00

CITESTE SI:

Oficial I Dinamo 1948 ia atitudine după erorile de arbitraj din partida cu Slatina

Video I Răzvan Zăvăleanu aduce noi informații despre modificarea planului de reorganizare

”Tricolorii” mici, eșec usturător pe teren propriu

3 gânduri despre &8222;Dinamo țintește toate punctele din meciul cu Csikszereda. Cum pregătește Burcă întâlnirea de la Miercurea Ciuc&8221;

Lasă un răspuns