Video I ”Câinii” se adună în programul DDB: ”Membrii în program cresc”

Suporterii dinamoviști au dovedi că susțin și că vor susține financiar Dinamo, iar decizia din această zi, o poate dovedii.

Decizia foștilor jucători și oficiali de al alunga pe Mircea Rednic din Ștefan cel Mare, a dus la o pierdere majoră a membrilor cotizanți. Acum, Iuliu Mureșan sau ”cârtița” Steliano Filip, au fost la rândul lor alungați.

Astfel, programul socios ”Doar Dinamo București” este în ascensiune. Președintele programului DDB, Eduard Galan a anunțat că în ultima perioadă mai mulți fani și-au activat, sau reactivat, cardurile. Astfel, în prezent, numărul cotizanților a ajuns la aproape 5500.

”Acum o oră, membrii cu drept de vot, 5419. La momentul alegerilor a fost 4 mii si un pic, acum sunt 5419. Programul crește organic, și asta este foarte bine, pentru că ar trebui să avem un management foarte bun în cazul unei creșteri exponențiale. Crește organic, este normal. Membrii totali în program cresc, cred că e bine până acum”, a spus Eduard Galan în cadrul emisiunii ”Dinamo 7/9” de la Playsport.

De asemenea, președintele DDB a dezvăluit și care a fost ultima plată făcută de acest program, prin Asociația Peluza Cătălin Hîldan, către clubul din Ștefan cel Mare: ”E plata făcută pentru salariile jucătorilor și staff-ului, acum câteva zile. Sunt bani veniți din DDB. Noi am plătit către club 200.000 de lei, 40.000 de euro, pentru plata salariilor. Da (n.r. este vorba despre un împrumut)”.

Nu în ultimul rând, Eduard Galan a dezvăluit și în ce stadii se află anumite programe implementate de conducerea DDB, cu scopul de maximiza contribuția financiară la bugetul clubului din Ștefan cel Mare. El s-a referit la decizia așteptată în cursul zilei de vineri, 25 noiembrie, ca la ”un moment istoric”.

”Încercăm să armonizăm inclusiv adeziunile membrilor, astfel încât ei să devină membri titulari, să depășim cățiva pași, să trecem peste câteva termene pe care eu le-am considerat că ar trebui să fie mai îndepărtate, dar se pot face mai repede. Statutul este reviziut, mă rog este modificat, dar revizuit. Și, după cum am spus, îl armonizăm cu adeziunea pe care membrii titulari, cei care au cardul activ, să aibă drepturile și obligațiile convenite prin statut.

Suntem foarte aproape. Campania „Om la om” aduce o mare parte din încasări. Mai avem câteva programe de marketing pe care le vom lansa în perioada imediat următoare. Și cred că o să ajungem acolo. Cred de fapt că o să depășim acel plafon pe care l-am impus, de minim 50-100.000 de euro.

Depinde în primul rând de ce ne dorim noi cu toții, care sunt obiectivele pe care ni le-am trasat. Nu numai eu, ca și președinte DDB și staff-ul meu, nu numai asociația în sine, ci și suporterii, ce își doresc. Suntem foarte aproape de un moment istoric. În curând, în 4 luni și la finalul perioadei de implementare a platformei, îl vom termina mult mai repede, vom avea și rapoartele financiare semestriale pe categorii de cheltuieli, de încasări. Mâine, suntem aproape de pragul istoric”, a mai spus președintele DDB.

CITESTE SI:

Video I Președintele DDB a răspuns celei mai importante întrebări: ”Ce se întâmplă cu Dinamo dacă planul de reorganizare nu va fi aprobat?”

România pusă în gardă după debutul Elveției la Campionatul Mondial

Continuă reproșurile la adresa lui David Țone: ”Oamenii ăștia dau tot timpul vina pe cineva”

5 gânduri despre &8222;Video I ”Câinii” se adună în programul DDB: ”Membrii în program cresc”&8221;

Lasă un răspuns