Dinamo rămâne fără antrenor după eșecul din „Copou”

Dinamo a pierdut și cel de-al doilea meci din play-out-ul Ligii 1, scor 0-1 în fața celor de la Poli Iași. Singurul gol al meciului a fost marcat de Andrei Cristea.

După acest nou insucces, Dusan Uhrin (52 de ani), antrenorul „câinilor”, a luat hotărârea să demisioneze, fiind nemulțumit de faptul că în club există scurgeri de informații.

De altfel, la interviurile de la finalul partidei, tehnicianul ceh a acuzat faptul că prea multe lucruri din bucătăria internă apar în presă: „„Sunt foarte supărat. Era 0-0 cu 5 minute înainte de final, și după aceea am luat gol. Jocul nostru de atac nu a fost bun. Nu suntem periculoși pe faza ofensivă.

Lazăr a fost oprit eronat, la faza aceea când s-a dat ofsaid. Pierdem de fiecare dată așa, pentru că nu avem foarte multe ocazii. Totuși, de fiecare dată se întâmplă să se greșească împotriva noastră.

Pentru mine, e periculos că de fiecare dată când le spun cum să joace, în 30 de minute apare totul în presă. Nu știu cine vorbește, dar cineva face asta tot timpul.

Trebuie să schimbăm totul și să fim mai concentrați pentru fiecare meci în parte”, a declarat Uhrin, la sfârșitul perioadei din Iași.

Lasă un răspuns